به گزارش سینا پرس فارس، در همین زمینه آنتونی اوژیه سرپرست این تیم تحقیقاتی و از اساتید دانشگاه ایالتی دلتا اعلام کرد: ما نیاز به انجام تحقیقات بیشتری جهت شناسایی مکانیسم به وجود آمده توسط عصاره پیاز در بدن بیماران دیابت داریم تا به این وسیله دریابیم به چه دلیل این ماده میتواند میزان گلوکوز و کلسترول خون را کاهش دهد. ما هنوز هیچ توضیح دقیقی برای این موضوع نداریم.
بر اساس گزارشهای منتشرشده، پژوهشگران در این آزمایشها، تعدادی موش را به بیماری دیابت مبتلا کرده و سپس به آنها داروی metformin به همراه دوزهای مختلفی از عصاره پیاز به میزان 200، 400 و 600 میلیگرم به صورت روزانه و به ازای هر کیلوگرم وزن بدن ارائه دادند. در این آزمایشها مشخص شد که با توجه به افزایش دوز عصاره پیاز، میزان تاثیرات بیماری دیابت، اندازه کلسترول و قند خون این موشها بین 35 تا 50 درصد کاهش یافت.
پژوهشگران همچنین دریافتند موشهای تحت آزمایش قرارگرفتهای که از میزان بیشتری عصاره پیاز بهره برده بودند، تاثیرات مثبت بیشتری را شاهد بوده و میزان کلسترول آنها کاهش بیشتری را نشان میدهد. از سوی دیگر در این تحقیقات مشخص شد که اضافهکردن عصاره پیاز به برنامه غذایی موشهای غیردیابتی منجر به افزایش وزن آنها میشود، در حالی که این موضوع در موشهای مبتلا به دیابت مشاهده نشد.
آنتونی اوژیه در توجیه این موضوع اعلام کرد: پیاز به نوبه خود فاقد کالری بالایی است ولی این ماده غذایی سبب تحریک اشتها شده و به این ترتیب فرد رغبت بیشتری برای خوردن پیدا کرده و وزن وی بالا میرود.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده

