به گزارش سینا پرس فارس، در همین زمینه آنتونی اوژیه سرپرست این تیم تحقیقاتی و از اساتید دانشگاه ایالتی دلتا اعلام کرد: ما نیاز به انجام تحقیقات بیشتری جهت شناسايی مکانیسم به وجود آمده توسط عصاره پیاز در بدن بیماران دیابت داریم تا به این وسیله دریابیم به چه دلیل این ماده ميتواند میزان گلوکوز و کلسترول خون را کاهش دهد. ما هنوز هیچ توضیح دقیقی برای این موضوع نداریم.
بر اساس گزارشهای منتشرشده، پژوهشگران در این آزمایشها، تعدادی موش را به بیماری دیابت مبتلا کرده و سپس به آنها داروی metformin به همراه دوزهای مختلفی از عصاره پیاز به میزان 200، 400 و 600 میلیگرم به صورت روزانه و به ازای هر کیلوگرم وزن بدن ارائه دادند. در این آزمایشها مشخص شد که با توجه به افزایش دوز عصاره پیاز، میزان تاثیرات بیماری دیابت، اندازه کلسترول و قند خون این موشها بین 35 تا 50 درصد کاهش یافت.
پژوهشگران همچنین دریافتند موشهای تحت آزمایش قرارگرفتهای که از میزان بیشتری عصاره پیاز بهره برده بودند، تاثیرات مثبت بیشتری را شاهد بوده و میزان کلسترول آنها کاهش بیشتری را نشان ميدهد. از سوی دیگر در این تحقیقات مشخص شد که اضافهکردن عصاره پیاز به برنامه غذايی موشهای غیردیابتی منجر به افزایش وزن آنها ميشود، در حالی که این موضوع در موشهای مبتلا به دیابت مشاهده نشد.
آنتونی اوژیه در توجیه این موضوع اعلام کرد: پیاز به نوبه خود فاقد کالری بالايی است ولی این ماده غذايی سبب تحریک اشتها شده و به این ترتیب فرد رغبت بیشتری برای خوردن پیدا کرده و وزن وی بالا ميرود.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده