به گزارش سینا پرس فارس، امید ماهرانی در جلسه کمیسیون کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش بنیان اتاق بازرگانی فارس با بیان اینکه حمایت از شرکتهای دانش بنیان تنها محدود به ارائه تسهیلات نیست بلکه به محصولات تولید شده در این شرکتها برای عرضه به بازار و در دسترس عموم قرار گرفتن نیاز به حمایت دارند، گفت: بسیاری از محصولات تولیدی این شرکتها میتواند در بخش صنعت کشور مورد استفاده قرار گیرد.
ماهرانی افزود: امروز بسیاری از شرکتهای دانش بنیان محصولات کاربردی و با کیفیتی تولید میکنند که متاسفانه نه تنها در خارج از کشور بلکه در داخل نیز ناشناخته است.
او خاطر نشان کرد، حمایت از شرکتهای دانش بنیان تنها محدود به ارائه تسهیلات نیست بلکه به محصولات تولید شده در این شرکتها برای عرضه به بازار و در دسترس عموم قرار گرفتن نیاز به حمایت دارند و بسیاری از محصولات تولیدی این شرکتها میتواند در بخش صنعت کشور مورد استفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه با بیان اینکه صادرات محصولات تولید شده در شرکتهای دانش بنیان می تواند ارزش افزوده قابل توجهی را برای کشور ایجاد کند، اظهار کرد: کمک به عرضه محصولات دانش بنیان تولید شده در کشور در بازارهای داخلی و بازارهای خارجی و صادرات آنها امری مهم و ضروری است که این بخش نیز باید مورد توجه، کمک و حمایت مسئولان قرار گیرد.
او با اشاره به نقش حمایتی بخش دولتی از تولیدات شرکتهای دانش بنیان اضافه کرد: یکی از راههای حمایت از محصولات دانش بنیان برگزاری نمایشگاه با هدف شناسایی محصولات تولید شده در شرکتهای دانش بنیان استان، ایجاد تعامل و ارتباط موثر شرکتها و فعالان این بخش، و ایجاد تعامل بین فعالان اقتصادی و صنعتی و تولید کنندگان در حوزه محصولات دانش بنیان و با تاکید بر ابعاد ملی و بینالمللی آن است.
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس ادامه داد: سهم استان فارس در شرکتهای دانش بنیان متناسب و درخور ظرفیت و توان تخصصی این استان نیست و به عقیده فعالان این بخش حمایت از محصولات دانش بنیان و ارتقا ظرفیت و زیرساخت کافی برای توسعه این بخش در فارس به خوبی شکل نگرفته است.
ماهرانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدام بسیاری از شرکتها در راستای اخذ مجوز دانش بنیانی، خاطرنشان کرد: متاسفانه اطلاعات مناسبی برای تشخیص این شرکتها وجود ندارد و روند کار در این بخش بسیار کند و نامناسب است.
عضو هسئت نمایندگان اتاق بازرگانی فارس اضافه کرد: معرفی شبکه تبادل و انتقال فناوری هشت کشور مسلمان در حال توسعه و نشستهای تخصصی مربوطه به منظور اطلاع رسانی نیز در دستور کار است.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده