به گزارش سینا پرس فارس، سید مؤید محسننژاد خاطر نشان کرد: ایجاد شور و نشاط اجتماعی برای شهروندان شیرازی، معرفی فارس و شیراز، حمایت از هنرمندان صنایع دستی، معرفی اقوام در در قالب میراث ناملموس و عرضه صنایع دستی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره میباشد.
او با بیان اینکه این جشنواره به مدت ١٠ روز در شیراز اجرایی میشود، اعلام کرد که در حاشیه این نمایشگاه؛ برپایی سیاه چادرهای عشایری و ارائه ورکشاپ و کارگاه آموزشی نیز پیش بینی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس همچنین با بیان اینکه ١٠٠ غرفه در این جشنواره پیش بینی شده است، محل استقرار این غرفهها را حد فاصل چهارراه ادبیات به حافظیه عنوان کرد.
محسننژاد خاطرنشان کرد: از استانهای فارس، خوزستان، لرستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، آذربایجان شرقی، گلستان و خراسان شمالی در این جشنواره شرکت کردهاند.
او در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: یکی از تمرینهای خوب همدلی و همکاری در سطح فارس با برگزاری این رویداد اتفاق افتاده است.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس که معتقد است فارس میتواند کانون رویدادهای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باشد، تصریح کرد: غنای فارس موجب شده تا خاستگاه و زمینهای برای فعالان این سه حوزه باشد.
محسن نژاد همچنین با اشاره به تدوین تقویم رویدادهای استان بیان کرد: با رایزنی فرمانداران انجام شده، این تقویم مبنای رویدادهای سالانه قرار میگیرد.
او در خصوص میزان اثرگذاری جشنوارههایی نظیر اقوام ایرانی همعنوان کرد: ارزیابی و اثرگذاری اینگونه جشنواره ها در حال احصاء شدن است.
مدیرکل میراث فرهنگی فارس تصریح کرد: میتوان با حمایت از بخش خصوصی زمینه حضور توسعه فعالیتهای گردشگری را فراهم کرد.
به گفته محسننژاد؛ اگر فعالیتهای گردشگری به خوبی در جامعه اجرایی شود، شاهد به حرکت در آمدن چرخ اقتصاد گردشگری در جامعه خواهیم بود.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده