به گزارش سینا پرس فارس، ســتاد توســعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی به منظور افزایش مشارکت متخصصان رشــتههای بالینی پزشکی، علوم پایه و رشتههای مرتبط از دانشگاههای فنی و همچنین بحث و تبادلنظر کارشناسان و صاحب نظران این رشتهها در زمینه تعیین اولویتها و راهبری ظرفیتهای مختلف کشور در زمینه علوم سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی اقدام به طراحی و راهاندازی بالغ بر 26 کارگروه تخصصی کرده است.
در جلسات اخیر این کارگروه، توجه ویژهای به بخش ناباروری و سلامت مادر و کودک شده است. بدینترتیب فعالان این حوزه، به ارائه طرحهایی که ماهیت آنها نزدیک به بازار باشد، میپردازند.
در این کارگروهها، بیش از 1500 نفر از اساتید حوزه علوم پایه و بالینی از بخش پزشکی تا فنی و مهندسی، پژوهشگران، مدیران و صاحبان شرکتهای دانشبنیان مشارکت دارند.
اعضای این کارگروهها بهعنوان بزرگترین اتاق فکر سلولهای بنیادی کشور بررسی و داوری طرحها و ایدههای ارسالی به ستاد را نیز بر عهده دارند.
12 طرح فناورانه در نشست ماهانه کارگروه تخصصی ستاد توسعه علوم و فناوریهای شناختی ارائه میشود تا زمینه را برای ارتقای پژوهشها، رفع نیاز بیماران و توسعه مرزهای دانش این حوزه فراهم کند. از میان طرحها، 2 طرح، عمومی و 10 طرح تخصصی دیگر، در حوزه ناباروری است.
بسیاری از اساتید سرشناس و برجسته کشور در حیطههای مختلف علوم پایه و بالینی که بعضی از مدیران و مسئولان رده بالای کشوری هستند، در این کارگروهها حضور دارند.
کارگروههای تخصصی ســتاد، نقش بسزایی در تعیین جهتگیری هر رشــته تخصصی به منظور اعتلای دانش، تولید خدمات بالینی و فرآوردههای مرتبط دارند.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده