به گزارش سینا پرس فارس، یک پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی در گفت و گو با سینا پرس که به عنوان پیشران طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ﺩﺭ حوزه تولید سفال فعالیت دارد، عنوان کرد: متقاضیانی که در این دوره شرکت داشتند از تیرماه گذشته سال جاری در این دوره ها شرکت کردند و پس از گذراندن دوره های آموزشی، این افراد تحت عنوان متقاضیان مشاغل خانگی جذب کارگاه شدند.
مینا نوروزی در خصوص همکاری خود با جهاددانشگاهی در خصوص طرح توسعه مشاغل خانگی، گفت: با تدبیر جهاددانشگاهی به عنوان پیشران طرح توسعه مشاغل خانگی معرفی شدم تا در جهت کمک به افرادی که علاقمند به راه اندازی کسب و کارهای خانگی می باشند مشاوره و آموزش های لازم را ارائه نمایم.
نوروزی در خصوص اشتغالزایی در این رسته شغلی گفت: این رسته شغلی باتوجه به فضایی که مدنظر می باشد برای ۵ نفر اشتغالزایی دارد.
او اضافه کرد: ابزار مورد نیاز برای راه اندازی این کار یک کوره می باشد که جزو گران ترین تجهیزات راه اندازی یک کارگاه سفالگری است که هزینه آن از ۱۶ میلیون تومان به بالا است.
شایان ذکر است طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در دبیرخانه ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب شناسی طرحهای قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال ۱۳۹۶ طراحی شد و به تصویب رسید و به منظور اجرا و پیاده سازی این طرح، جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعهای، واسطهای و تسهیلگر، مکلف به شناسایی و توانمندسازی (آموزش و مشاوره) اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی با اتصال به بازار با بهره مندی از شبکه های افقی و عمودی شد.
گزارش: زینب برزگر