نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نخستین موزه تاریخ و اسناد آموزش و پرورش فارس در شیراز افتتاح شد

به گزارش سیناپرس، علی رضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در آیین افتتاح نخستین موزه تاریخ و اسناد آموزش و پرورش فارس در شیراز، گفت: این موزه مکانی است که می‌تواند بخش عظیمی از تاریخ ما را که در کتاب‌ها نمی‌گنجد و نمی‌توانیم برای دانش آموزان تصویر سازی کنیم در کمتر از آنی به مخاطب و متربی خود همراه با هنر و لذت منتقل کند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: استان فارس جمع تمام خوبی ها، زیبایی ها، علم و ادب و هنر تمدن است و از کانون‌های زیارتی اهل بیت عصمت و طهارت و مورد توجه همه مردم در همه ابعاد بوده است.

کاظمی افزود: آموزش و پرورش فارس خوشبختانه در عرصه‌های مختلف علمی، آموزشی و پرورشی همیشه سرآمد بوده و هست.

وی گفت: موزه که بخش مهمی از فرهنگ یک جامعه است و شاید یکی از بزرگترین رسانه‌های گویا و موثر در فضای جامعه باشد که که اقبال عمومی دارد و مامی توانیم بخشی از تاریخ، هویت و فرهنگمان را دربهترین شکل ممکن به مخاطبانمان منتقل کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ماهمه یک ماموریت را دنبال می‌کنیم و کار ارزشمند استان فارس بخشی از مولفه‌های فرهنگی یک جامعه است و ارزش بسیار بالای فرهنگی دارد.

کاظمی با اشاره به اینکه این ظرفیت در هیچ استانی به این شکل نیست گفت: این رویکرد فرهنگی و این موزه و میراث فرهنگی بخشی از هویت، فرهنگ و تمدن ما را در واقع تشکیل میدهد.

وی افزود: قطعا اگر بخواهیم آینده را پرافتخار طی کنیم باید به گذشته پرافتخار خود توجه کنیم و ارزش‌های خودمان را در بخش‌ها و ابعاد مختلف هم بشناسیم و هم به رخ جهانیان بکشانیم و هم مردم، دانش آموزان و فرهنگیان را با این تمدن و فرهنگ آشنا کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: نگاه ما در حوزه سند تحول بنیادین این است که اگر قرار باشد واقعا تربیت را به معنای واقعی و با همان رویکرد سند دنبال کنیم باید موقعیت‌های تربیتی رشد دهنده برای دانش آموزانمان فراهم کنیم و موزه یکی از این بخش هاست.

کاظمی  عنوان کرد: ماامسال اردو‌هایی یک روزه‌ای را تحت عنوان اردو‌های شمیم نور با هدف قرارگیری دانش آموزان در موقعیت‌های تربیتی طراحی کردیم و این موزه مانند باغ موزه دفاع مقدس در تهران و بسیاری از استان‌ها گنجینه ارزشمندی از تاریخ پرافتخار کشور ماست.

وی گفت: ما وظیفه داریم زمینه ارتباط دانش آموزان با این بخش مهم از حوزه فرهنگی برقرار کنیم و نگاه ما به موزه صرفا به عنوان یک مکان دیدنی نیست بلکه یک مکان تربیتی، رسانه گویا است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش افزود: در این راستا موزه می‌تواند بخش عظیمی از تاریخ ما را که در کتاب‌ها نمی‌گنجد و نمی‌توانیم برای دانش آموزان تصویر سازی کنیم در کمتر از آنی به مخاطب و متربی خود همراه با هنر و لذت منتقل می‌کند.
 

خروج از نسخه موبایل