به گزارش سیناپرس اصفهان، جان دیر در نمایشگاهی در لاس وگاس از نسخه اقتباس شده تراکتور ۸ R رونمایی کرد. جان دیر از کمبود نیروی انسانی در جهان که با همهگیری کووید-۱۹ بدتر شده است، به عنوان محرک اصلی این ابداع نام برده است.
این تجهیزات شامل شش دوربین استریو، هوش مصنوعی و GPS است که میتوان آن را از طریق گوشی هوشمند کنترل کرد. دوربین ها و کامپیوترهای مخصوصِ کشاورزی خودکار را می توان تنها در یک روز روی یک تراکتور موجود نصب کرد و تراکتور بدون سرنشین کار خواهد کرد.
کشاورزان می توانند با استفاده از گوشی هوشمند این تراکتور را کنترل کنند و در ۲۴ ساعت شبانه روز با این وسیله کار کنند.
این تکنولوژی به عنوان وسیلهای برای تامین موادغذایی جهان و مقابله با کمبود نیروی کار معرفی شده است و دارای شش جفت دوربین و هوش مصنوعی است که به آن امکان می دهد موقعیت خود را در حد سانتی متر بررسی کند و در صورت تشخیص حیوان یا شی در مسیر خود متوقف شود.
قیمت این سیستم خودران تفریباً ۵۰۰۰۰ دلار تخمین زده شده است.
مترجم: هاجر غفاری
منبع:dailymail

