به گزارش سیناپرس اردبیل و به نقل از دیلی میل، در نخستین نگاه به این تصویر ممکن است آن را با عکس یک فیلم ترسناک اشتباه بگیرید، اما این عکس در واقع، نمای نزدیک از صورت یک مورچه است.
دکتر "یوجنیوس کاوالیوسکاس" (Eugenijus Kavaliauskas)، عکاس لیتوانیایی، با بزرگنمایی پنج برابر زیر میکروسکوپ از مورچه عکس گرفت و چشمان قرمز و صورت سایهدار آن را با جزئیات استثنایی نشان داد.
این تصویر به "مسابقه فتومیکرووگرافی دنیای کوچک" (Small World Photomicrography Competition) شرکت "نیکون اینسترومنتز" (Nikon Instruments) ارسال شد و به عنوان یکی از ۵۷ تصویر متمایز انتخاب شد.
"اریک فلم" (Eric Flem)، مدیر ارتباطات و ارتباط با مشتری در نیکون اینسترومنتز گفت: نیکون سالانه مجموعهای از تصاویر میکروسکوپی را دریافت میکند که تکنیک و هنر علمی مثالزدنی را نشان میدهند. امسال هم از این قاعده مستثنی نبود. مسابقه امسال که پیرامون همگرایی هنر و علم برگزار شد، تصاویر خیرهکننده دانشمندان، هنرمندان و عکاسان میکروفوگرافی را با همه سطوح تجربه و پیشینه از سراسر جهان برجسته میکند.
کاوالیوسکاس در مصاحبهای توضیح داد که چگونه مورچه را در جنگلی نزدیک خانه خود در شهر تاوراگه در لیتوانی پیدا کرد. کاوالیوسکاس گفت: من همیشه به دنبال جزئیات، سایهها و گوشههای ناپیدا هستم. هدف اصلی عکاسی، کاشف بودن است. من مجذوب شاهکارهای خالق و منتظر فرصتی برای دیدن طرحهای خدا هستم.
اگرچه این مورچه ممکن است بسیار وحشتناک به نظر برسد، اما کاوالیوسکاس اصرار دارد که هیچ وحشتی در طبیعت وجود ندارد. وی افزود: وقتی میکروفوتوگرافی را برای نخستین بار آغاز کردم، فکر میکردم که همه سوسکها کمی شبیه به هیولا هستند، اما حالا به آن عادت کردهام و از این که معجزههای جالب، زیبا و ناشناخته زیادی که زیر پای ما وجود دارند، متعجب هستم.
سوژه عکس کاوالیوسکاس، تنها حشرهای نبود که نیکون آن را از نزدیکی نشان داد. عکسی باورنکردنی از یک سوسک جواهر موسوم به "Chrysochroa buqueti rugicollis" و عکسی رنگارنگ از یک عنکبوت جسور در حال جهش نیز در رده تصاویر متمایز به نمایش درآمدند.
منبع: ایسنا