بستری ۱۱ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های اردبیل

به گزارش سیناپرس اردبیل، علی محمدیان ۳۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۲ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های اردبیل بستری شدند.
وی افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در سه نوبت اول، دوم و سوم نیز ۲ میلیون و ۲۲۶ هزار و ۲۶۰ واکسن بوده است که از این تعداد ۹۶۸ هزار و ۴۰۵ واکسن مربوط به نوبت اول، ۸۵۶ هزار و ۶۷۰ واکسن مربوط به نوبت دوم و ۴۰۱ هزار و ۱۸۵ واکسن مربوط به نوبت سوم می‌باشد.
محمدیان با بیان اینکه همچنین یک بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند، تصریح کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 11 نفر است که از این تعداد 7 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه ICU قرار دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل خاطرنشان کرد: هم‌اکنون شهرستان‌های بیله سوار، اصلاندوز، نمین، سرعین، نیر و کوثر در وضعیت زرد و شهرستان‌های اردبیل، پارس‌آباد، گرمی، مشگین‌شهر و خلخال در وضعیت آبی قرار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا