روزه داران از خوردن این غذاها اجتناب کنند

به گزارش سیناپرس اردبیل، غذا‌های پرچرب نه تنها باعث احساس تشنگی می‌شوند بلکه هضم آن‌ها دشوار است و مدت زمان بیشتری داخل معده باقی می‌ماند. در این صورت بیشتر دچار مشکل رفلاکس (بازگشت غذا از معده به مری) می‌شوید.
هنگام سحر از خوردن غذا‌های خشک نظیر کوکو سبزی، کوکو سیب‌زمینی، کتلت و گوشت‌های سرخ شده مثل کباب، جوجه‌کباب و ماهی خودداری کنید. این غذا‌ها به همراه غذا‌هایی که ادویه زیادی دارند، باعث عطش زیاد وترش کردن معده می‌شوند.
تمام روزه داران، خصوصاً آن‌هایی که دچار بیماری‌های گوارشی و معده هستند، سعی کنند از خوردن این غذا‌ها بپرهیزند و یا از لیمو ترش، ماست و سبزی در کنار این غذا‌ها استفاده کنند.
روزه‌داران برای پیشگیری از بروز ناراحتی‌های گوارشی و ترش کردن و سوزش سر معده، باید از مصرف زیاد غذا‌های شیرین و چرب مانند زولبیا و بامیه در سحر یا افطار پرهیز کنند.
مصرف سس مایونز، خامه، سوسیس و کالباس نیز در سحری یا افطاری مناسب نیست، زیرا این غذا‌ها زمینه بروز ناراحتی‌های گوارشی نظیر ترش کردن معده را فراهم می‌کنند.
همچنین بهتر است شش تا هشت لیوان آب و مایعات در فاصله افطار تا سحر نوشیده شود و برای پیشگیری از احساس تشنگی در طول ساعات روز، لیمو ترش تازه در پایان سحری مصرف شود.
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا