سعید بلوچیان روز چهارشنبه در آغاز برنامه های این کنفرانس در گناباد افزود: یک هزار و ۵۳۸ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ملی مهندسی برق و الکترونیک ایران رسیده که ۷۱۰ مقاله از این تعداد پذیرفته شده و بخشی از آنها به صورت سخنرانی و بخشی نیز درقالب پوستر ارایه می شود.
وی اظهار کرد: ۱۹۳ نفر داوری مقالات را بر عهده داشته اند که ۱۱۴ نفر رتبه استادیار و ۵۳ نفر رتبه دانشیار و ۲۶ نفر استادی دارند.
وی یادآور شد: تمام واحدهای دانشگاهی خراسان رضوی، چندین شرکت صنعتی و نهاد معتبر علمی، حامی این کنفرانس هستند که نشان دهنده سطح بالای کیفی و کمی این کنفرانس است.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد نیز گفت: مهندسی برق از کلیدی ترین رشته های علمی امروز است و دنیا تصور لحظه ای بدون برق را نمی تواند داشته باشد.
مجتبی حسن زاده افزود: دانشگاه آزاد سلامی گناباد در سال ۱۳۶۴ تاسیس شد و یکی از سه رشته اولیه این دانشگاه مهندسی برق بوده است.
وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی گناباد با داشتن کارگاه های مجهز و امکانات غنی در رشته برق از سطح خوبی در این زمینه برخوردار است.
معاون فرماندار گناباد نیز در این مراسم گفت: ۱۲ مرکز آموزش عالی در گناباد وجود دارد که این شهرستان را به عنوان یک قطب دانشجویی مطرح کرده است.
سید جواد محمدی افزود: کنفرانس مهندسی برق فرصتی است که آخرین دستاوردهای این عرصه در اختیار جامعه قرار گیرد.
هفتمین کنفرانس ملی مهندسی برق و الکترونیک ایران به مدت ۲ روز در گناباد ادامه دارد.
کنفرانس های پیشین در این ارتباط نیز در گناباد برگزار شده بود.
ارتباط دانشگاه با صنعت هدف کنفرانس ملی مهندسی برق و الکترونیک است

