به گزارش سیناپرس اردبیل، حبیب ابراهیمپور در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: این کارخانه با هدف توسعه فناوری و اقتصاد دانشبنیان در استان تاسیس و از طریق ایجاد زنجیره کامل اکوسیستم فناوری مشتمل بر شتاب دهندهها، استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزههای مختلف گردشگری، کشاورزی، تولید بذر، فناوری ساختمان و گیاهان دارویی و فرآوری چرم در محل کارخانه چرم مغان به فعالیت میپردازد.
وی اضافه کرد: راهاندازی کارخانه نوآوری در استان اردبیل به عنوان یک کار خلاقانه زمینه فعالیت نخبگان، محققان، اساتید و تحصیلکردگان را فراهم کرده و از توانمندی آنها در رونق کسب و کارهای نوآورانه استفاده میشود.
او با بیان اینکه ۴۸ شرکت دانشبنیان در اردبیل راهاندازی شده است، افزود: از این تعداد ۱۲ شرکت خلاق و ۳۶ شرکت دانشبنیان نوع یک و دو هستند که محصولات تولیدی آنها مورد حمایت جدی پارک قرار گرفته است.
ابراهیمپور تقویت ارتباط بین دانشگاه، مردم و پارک علم و فناوری را یادآور شد و گفت: تقویت ارتباط بین دانشگاه، مردم و پارک علم و فناوری منجر به توسعه اقتصاد دانشبنیان میشود و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر تقویت ارتباطات بین پارک علم و فناوری، دانشگاهها و جامعه تاکید ویژهای دارد.
رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل اظهارکرد: بر اساس توافق انجام شده با دانشگاه محقق اردبیلی، فناوری بعنوان یکی از پنلهای همایشهای این دانشگاه قرار گرفته است.
ابراهیمپور درباره احداث ساختمان پارک علم و فناوری گفت: این پروژه دارای ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که در سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی از برگزاری رویداد رویش و شکوفایی در شهرستانها خبرداد و گفت: در شهرستانهای گرمی، پارسآباد، مشگینشهر و خلخال رویداد رویش و شکوفایی برای اولین بار برگزار میشود.
پارکهای علم و فناوری به عنوان یکی از مهمترین ساختارهای موثر در اقتصاد دانشبنیان و محیطی مناسب برای استقرار، توسعه و شکوفایی موسسات و شرکتهای دانشبنیان هستند که در تعامل سازنده با یکدیگر و با دانشگاهها و سایر موسسههای پژوهشی به فعالیتهای فناوری اشتغال دارند و هدف اصلی آن بعنوان یک نهاد فناورانه افزایش ثروت در جامعه از طریق ایجاد و توسعه فعالیت موسسههای متکی بر فناوری است.
منبع: ایرنا