شهرام حبیبزاده در جمع خبرنگاران گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۴ بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری شدند و یک بیمار در اثر ابتلا به بیماری کرونا جان خود را از دست داد.
وی افزود: مجموع واکسن تزریق شده در استان اردبیل در دو نوبت اول و دوم نیز ۹۹۸ هزار و ۴۰۰ واکسن بوده است که از این تعداد ۷۲۱ هزار و ۱۹۰ واکسن مربوط به نوبت اول و ۲۷۷ هزار و ۲۱۰ واکسن مربوط به نوبت دوم میباشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۹ بیمار تحت نظر هستند، ادامه داد: همچنین ۳۲ بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستانهای استان اردبیل مرخص شدند.
حبیبزاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل ۱۹۲ نفر است که از این تعداد ۴۶ نفر در بخش مراقبتهای ویژه ICU قرار دارند.
به گفته وی، هماکنون شهرستان پارسآباد، گرمی، اردبیل، نمین، نیر و خلخال در وضعیت زرد و شهرستانهای بیلهسوار، اصلاندوز، سرعین و کوثر در وضعیت آبی قرار دارند.

