جهاد دانشگاهی همواره تلاش میکند در عرصههای آموزش، پژوهش و فرهنگ، برای جوانان نوآوری داشته باشد.
دکتر جمال رحیمیان در مرحله نهایی دومین دوره مسابقات ملی "کتاب سه دقیقهای" و ششمین دوره مسابقات ملی "پایاننامه سه دقیقهای" که امروز، سهشنبه ۱۷ آبان ماه جاری در پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی برگزار شد، اظهار کرد: این برنامه برای این است که بدانیم کم حرف زدن هنر به حساب میآید.
وی با بیان اینکه وظیفه خود میدانم که یاد جهادگر عزیز و افتخار جهاد دانشگاهی، "دکتر کاظمی آشتیانی" را گرامی بدارم، افزود: ما به پژهشگاه رویان عشق میورزیم. "رویان"، مظهر بنیان علمی در کشور است.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: جهاد دانشگاهی توسط جوانان بنیان نهاده شده و توسعه یافته است. جهاد دانشگاهی همواره تلاش میکند در عرصههای آموزش، پژوهش و فرهنگ، برای جوانان نوآوری داشته باشد. جوانان، سرمایه غیرقابل جایگزین هستند.
رحیمیان با بیان اینکه جهاد دانشگاهی همواره به دنبال کار نو است، گفت: غیر از این از جهاد دانشگاهی انتظار نمیرود که همگام با نیازهای جوانان باشد. ما با نسل جوان در ارتباط هستیم و دعا کنید که کارهای جدیدتری ارائه دهیم.
وی خاطرنشان کرد: در میان جهادگران جهاد دانشگاهی، عشق وجود دارد که پژوهشگاه رویان، مظهر آن است.
سبب شکلگرفتن یک جریان شدیم
دکتر حامد علی اکبرزاده، رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی نیز در این برنامه اظهار کرد: بسیار خوشحالم که میزبان اهالی علم و فرهنگ در پژوهشگاه رویان هستیم. پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی، نماد علمی ایران پس از انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه ما در جهان فضای مجازی، متاورس و پیامهای کوتاه زندگی میکنیم، گفت: گزیدهگویی در جهان کنونی خریدار دارد و جایی برای تفصیل نیست. زبان انسان امروز، "زبان رسانه" است. اگر بخواهیم با نسل جوان سخن بگوییم، سخن ما باید متضمن چنین زبانی باشد.
رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی درباره مسابقات ملی پایاننامه ۳ دقیقهای و مسابقات ملی کتاب ۳ دقیقهای، توضیح داد: این مسابقات، یک رسانه است که بستری برای سخن گفتن با زبان امروز جوانان ایجاد کرده است. مسابقات ملی کتاب ۳ دقیقهای، رسانهای برای ترویج مطالعه و ارائه درونمایه و جان یک کتاب است. این مسابقات برای این است که دیگران را به خواندن یک کتاب تشویق کنیم و موجب افزایش آگاهی شویم. مسابقات ملی پایاننامه ۳ دقیقهای نیز یک فناوری نرم برای انتقال ایدههای علمی کشور است که پاسخگوی نیازهای علمی باشند و نیازهای کشور در عرصههای مختلف را رفع کرده و از مشکلات بکاهند.
علی اکبرزاده با بیان اینکه این بسترها باید جدی گرفته شوند، تصریح کرد: بسترهایی از این دست، بستری برای گفتگو هستند. ما به گفتگوکردن نیاز ضروری داریم. من بر این باور هستم، این برنامه و برنامههای مشابه، بستری برای شنیدن حرف منطقی دانشجویان است.
رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی گفت: از نخستین دوره برگزاری مسابقات تا به امروز، همواره بر این موضوع تاکید کردهایم که این مسابقات یک کار فانتزی نیست. این مسابقات سبب شکلگیری یک جریان هرچند نحیف شده است. برخی از نهادها و سازمانها که پول بیشتری دارند، دوره اول این مسابقات را برگزار میکنند. برگزاری این مسابقات توسط افراد دیگر، نشانهای برای ایجاد یک جریان است.
وی درباره جامعه آماری این مسابقات، توضیح داد: از نخستین دوره مسابقات تا به امروز، بیش از ۳ هزار نفر در مسابقات پایاننامه ۳ دقیقهای شرکت کردند. برخی از شرکتکنندگان دانشآموخته و گروهی نیز دانشجو بودند. همچنین حدود هزار نفر در دو دوره کتاب ۳ دقیقهای شرکت کردند.
رئیس سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی گفت: نمایندگان واحدهای استانی و دانشگاهها توانستند با مشقت فراوان این مسابقات را برگزار کنند. حق آنها آنطور که باید باشد، ادا نشده است و زحماتشان دیده نشده است. از صدا و سیما میخواهم که ما را برای ترویج این مسابقات حمایت کنند. پایاننامههای علوم انسانی در دوره بعدی مسابقات پایاننامه ۳ دقیقهای مورد توجه قرار میگیرند.
No tags for this post.