دکتر ابوالفضل باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت در سمینار مدیران مراکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور با محوریت آموزش جامعه نگر و پاسخگو، بیان کرد: یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ادغام آموزش علوم پزشکی در نظام ارائه خدمات سلامت و تربیت فراگیران توانمند است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت تصریح کرد: برخی از دانشگاهها، فراگیرانی دانا تربیت می کنند، ولی توانمند نیستند، لذا باید دانشجویان مهارت حل مشکلات جامعه را بیاموزند تا بعد از فارغ التحصیلی بتوانند پاسخگوی نیازهای مردم باشند.
دکتر باقری فرد افزود: بیمارستان ها در سطح ۳ ارائه خدمت قرار دارند در نتیجه آموزش و پیشگیری باید در سطوح پایینتر همانند مراکز جامع سلامت و خانه های بهداشت ارائه شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر حوزه پیشگیری و ارائه خدمات در سطوح ۱ و ۲ گفت: در خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت بر عکس بیمارستانها، همکاران اصول پیشگیری از بیماری ها را به مردم آموزش می دهند و با انجام این فرایند در رفع نیازهای جامعه موثر هستند.
به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، وی با اشاره به این نکته مدیران مرکز مطالعات و دفاتر توسعه آموزش؛ مغز متفکر دانشگاه ها هستند، افزود: بند ۱۳ سیاست های کلی سلامت؛ ابلاغی مقام معظم رهبری بر توسعه کیفی و کمی نظام آموزش علوم پزشکی به صورت هدفمند، سلامت محور و پاسخگو اشاره دارد، بنابراین آموزش ها باید مبتنی بر نیاز جامعه باشد و دانشگاه های علوم پزشکی با تربیت نیروی انسانی متخصص، کارآمد، متعهد به اخلاق اسلامی حرفهای و دارای مهارت و شایستگی در رفع نیازهای کشور گام بردارند.
No tags for this post.