عرضه نسل جدید دستگاه رادیولوژی دیجیتالی بینیاز از اتاق تاریک
مهندس فرید نجاتبخش، مجری طرح و مدیر عامل شرکت دانش بنیان سازنده این دستگاه، مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، در گفتوگو با ایسنا گفت: زمینه تحقیقاتی ما در این شرکت دانشبنیان طراحی، ساخت و تجهیزات پزشکی است و در این حوزه دستاوردهای بیمارستانی و درمانی بسیاری را عرضه کردهایم. وی تختهای بیمارستانی، آندوسکوپی و شیمیدرمانی را از جمله دستاوردهای این شرکت دانشبنیان نام برد و اظهار داشت: تخت آندوسکوپی طراحی شده دارای قابلیت تغییر شیب و ارتفاع توسط موتورهای الکتریکی و مناسب برای انجام آزمایشهای آندوسکوپی، کولونوسکوپی و عملهای جراحی اولیه است.
نجاتبخش از دستگاه رادیولوژی ساخته شده با استفاده از دستگاه شتابدهنده خطی به عنوان یکی دیگر از طرحهای اجرا شده نام برد و یادآور شد: این دستگاه رادیولوژی دیجیتالی بوده و نسل جدید این دستگاهها محسوب میشود.مجری طرح به تفاوتهای این دستگاه با دستگاههای رادیولوژی رایج اشاره کرد و ادامه داد: این دستگاه، نیازی به اتاق تاریک ندارد.
نجاتبخش با اشاره به عملکرد این دستگاه توضیح داد: این دستگاه با پرتاب اشعه به محل مورد نظر، تصویربرداری میکند و اطلاعات آن در حافظه دستگاه ذخیره میشود و میتوان این اطلاعات را به لوح فشرده منتقل کرد.این محقق خاطر نشان کرد: علاوه بر آن اطلاعات به دست آمده را میتوان به صورت آنلاین به فرد مورد نظر منتقل کرد که از این طریق در هزینهها صرفهجویی خواهد شد.
نجاتبخش با تاکید بر این که این دستگاه به مرحله ساخت رسیده است، اضافه کرد: در حال حاضر به دنبال اخذ استانداردهای آن هستیم.
No tags for this post.