ارائه یک سیستم موثر برای اینترنت اشیاء
به گزارش سیناپرس، یک ریاضیدان از دانشگاه RUDN با همکاری محققانی از مصر، چین و عربستان سعودی، مدل شبکه جدیدی را برای اینترنت اشیا پیشنهاد داده اند که شامل سه مرحله است و سیستم را ایمن تر، سریع تر و قابل اطمینان تر می کند.
در سیستم های اینترنت اشیا، ایجاد یک اتصال مطمئن و ایمن، که در مصرف انرژی نیز موثر است، اهمیت زیادی دارد. استاندارد 6TiSCH برای این کار وجود دارد که نسخه جدید پروتکل اینترنت IPv 6 و سیستم سوئیچینگ مدار TSCH (Time-Slotted Channel Hopping) را ترکیب می کند. به گزارش سیناپرس، این سیستم، یک نوع برنامه زمانی است که در آن به هر دستگاه، زمان مشخصی اختصاص داده می شود که در آن می تواند به یک کانال خاص، متصل شود.
به گزارش سیناپرس، با وجود تمام مزایا استاندارد 6TiSCH همچنان دارای معایبی است. در این سیستم، از دستگاه های مخرب محافظت نمی شود. علاوه بر این، بهره وری انرژی و تأخیر شبکه مختل می شود. اکنون محققان، مدل جدیدی را پیشنهاد داده اند که می تواند این کاستی ها را برطرف کند.
اینترنت اشیا کاربردهای زیادی دارد. به عنوان مثال، در مراقبت های بهداشتی، شهرهای هوشمند، صنعت. محققان گفته اند: امنیت داده ها جنبه بسیار مهمی از اینترنت اشیا است، اما در تحقیقات، توجه زیادی به آن نمی شود.
سیستم پیشنهادی، از سه سطح تشکیل شده است – 6TiSCH، محاسبات لبه و رایانش ابری. در لایه اول، دستگاه ها با استفاده از یک استاندارد رمزگذاری بهبود یافته (Enhanced Advanced Encryption Standard – EAES) ثبت می شوند.
این مرحله به دور انداختن دستگاه ها یا میزبان های مخرب، کمک می کند و در نتیجه مصرف انرژی و زمان تأخیر را کاهش می دهد. در مرحله دوم، دستگاه های تأیید شده، در انتخاب گره والد شرکت می کنند. به گزارش سیناپرس، سپس داده ها به لایه سوم ارسال می شود.
دانشمندان اظهار داشته اند: مدل جدید ما، زمان تاخیر را به نصف کاهش می دهد. علاوه بر این، مصرف برق از 28.8 ژول به 12 کاهش و توان عملیاتی، از 322 به 508.8 کیلوبیت در ثانیه افزایش یافت.
به گزارش سیناپرس، یافته های تحقیقاتی در مجله Sustainable Energy technologies and Assessments منتشر شده اند.
ترجمه: سنا دلفیه
No tags for this post.