رشد اقتصادی نیازمند حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان است
دکترسعید رمضانی در اختتامیه پنجمین همایش دوره جایزه ملی تعالی نگهداری و مدیریت دارایی های ایران که صبح امروز اول آبان ماه برگزار شد،اظهار کرد: انجمن نگهداری و تعمیرات ایران با ایجاد جایزه تعالی نگهداری و مدیریت دارایی به دنبال ایجاد یک مسیر و راه برای ارتقا بهره وری از منظر نگهداشت از دارایی های فیزیکی است.
وی افزود: از آنجا که جایزه تعالی نگهداری انجمن نت ایران مورد اعتبار دهی رسمی و تائید سازمان ملی بهره وری قرارگرفته است و این سازمان رویکرد "بهره وری نوآور" را ترویج می داد، در این گفتار به نقش نوآوری بهره ور در نگهداشت از دارایی های فیزیکی اشاره خواهم کرد.
رئیس هیات مدیره انجمن نگهداری و تعمیرات ایران با بیان اینکه نگهداری صحیح علمی و برنامه ریزی شده با روش های نوین مستقیما بر روی بهره وری هزینه های مستقيم تولید، قابلیت اطمینان و سودآوری اثر می گذارد، گفت: ما در بسیاری از صنایع، دیگر نمی توانیم تجهیزات جدید خریداری کنیم و لازم است که برای رسد اقتصادی از تجهیزاتی که در اختیار داریم بهتر استفاده و نگهداری کنیم که در این بین نقش تعالی در نگهداشت از دارایی ها، به عنوان محرک بهره وری و صیانت از سرمایه های کشور مشخص می شود.
رمضانی ادامه داد: کیفیت رشد اقتصادی در کیفیت رشد بهره وری، مجسم می شود. چرا که رشد بهره ور محور، دانش بنیان بودن اقتصاد را نشان می دهد.بنابراین هدف از نوآوری بهره ور در نگهداشت ایجاد رشد را از طریق بهینه سازی فرایندهای چرخه عمر و به کارگیری فناوری و نوآوری در نگهداشت صحیح از دارایی ها، برای رسیدن به خروجی بالاتر است.
وی ایران را در دنیا در بحث های تولید علم، رتبه ۱۶ و در مقوله نوآوری جهانی رتبه ۶۰ اعلام کرد.
رمضانی اظهارکرد: نوآوری از طریق تخریب خلاق بهره وری را افزایش می دهد. یک نوآوری به شدت بهره وری حمل و نقل را افزایش داد و سیستم نابهره وری که در قالب آژانس ها در کشور وجود داشت که عملا نابود یا تخریب شد.
جایزه ملی تعالی نگهداری و مديريت دارایی های ایران از دانش بنیان ها حمایت کرد
در ادامه دکتر نوید نصر دبیر اجرایی همایش پنجمين دوره جایزه ملی تعالی نگهداری و مدیریت دارایی های ایران گفت: امروز که اختتامیه این همایش را بدر سطح کشور برگزار کردیم، در این فرایند ما تلاش می کنیم ضمن ارزیابی سازمان ها از مهندسی نگهداری و تعمیرات و مقوله مدیریت دارایی های فیزیکی، دید ۳۶۰ درجه به منظور شناسایی قوت و زمینه های قابل بهبود در مسیر تعالی نسبت سازمان ها و صنایع و در عرصه ملی ارائه کنیم تا در این فضا بتوانند با شناسایی و ترسیم این مسیر بهبود، زمینه ساز تعالی خودشان در حوزه مهندسی نگهداری و تعمیرات شوند.
وی افزود: امروز در حاشیه این همایش، این فرصت را برای شرکت ها و صنایعی که صاحب ایده و محصول دانش بنیان هستند، فراهم آوردیم تا بتوانند دستاوردهای خود را به سازمان های شرکت کننده جایزه ارائه کنند.
دکتر نصر اظهار کرد: ۲۰ مجموعه در دوره پنجم همایش جایزه ملی تعالی شرکت کردند که براساس سطوح، نائل به اخذ جوایز شدند.
No tags for this post.