عیسی زارعپور در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه حمایت از کسب و کار فضای مجازی اولویت دولت است، اظهار کرد: خبر خوب امروز مربوط به توسعه اقتصاد دیجیتال و حمایت از کسب و کارهای فضای مجازی است که یکی از اولویت های دولت سیزدهم است. کارگروه مربوطه دیروز مصوبه بسیار خوبی را برای کسب و کارهای مجازی صادر کرد.
وی افزود: معافیت های مالیاتی برای کسب و کارهای فضای مجازی و تسهیلات بانکی و غیره در قالب ۱۵ ماده به تصویب رسید و پس از نهایی شدن برای اطلاع رسانی آن برنامه خبری خواهیم داشت.
زارع پور یادآور شد: به موجب این مصوبه جان تازه ای در کسب و کارهای مجازی دمیده خواهد شد و بسیاری از نگرانی های موجود در این زمینه از بین خواهد رفت.
وزیر ارتباطات در پاسخ به پرسشی درباره فروش وی پی ان در بازار و برنامه دولت برای محدود کردن فروش آنها گفت: همانطور ه بارها کارشناسان اعلام کردند استفاده از وی پی ان آسیب پذیری دستگاه های کاربران را به دنبال خواهد داشت، زیرا راه رخنه هکرها به گوشی مردم را تسهیل میکند. توصیه کارشناسانه این است که مردم تا جایی که میتوانند از وی پی ان استفاده نکنند.
زارعپور تاکید کرد: اینکه فروش فیلترشکن و کسب درآمد از آن مجاز است یا خیر را باید گفت که مجاز نیست اما متاسفانه جرمانگاری هم نشده و تلاشهایی دارد صورت میگیرد که این مسئله به سرعت علاوه بر غیرمجاز بودن، جرمانگاری هم بشود که جزو وظایف بنده نیست و طبیعتاً نهادهای مربوطه باید آن را دنبال کنند اما آنچه مهم است این است که استفاده از آنها باعث ایجاد ناامنی در ابزارهای ارتباطی مردم خواهد شد.
وزیر ارتباطات یادآور شد: طی یک ماه گذشته به هیچ وجه در هیچ زمانی اینترنت کشور به شکل سراسری قطع نشده بود. محدودیتهایی در برخی ساعات روی اینترنت بینالملل اعمال شده بود به دلیل تصمیماتی که نهادهای امنیتی گرفته بودند.
زارعپور یادآور شد: حتماً اپراتورها ضرری که به مشتریان وارد شده را جبران خواهند کرد. البته الان غیر از دو پلتفرم، عمدتا محدودیتها برداشته شده است که این دو هم بنا بر مصوبه نهادهای امنیتی فعلاً بسته هستند که این محدودیتها برداشته شود ان شاءالله ضرر و زیان کاربران توسط اپراتورها جبران میشود.
وی درباره وضعیت نهایی پلتفرمهای دارای محدودیت در حال حاضر، اظهار کرد: تصمیمگیری در مورد ادامه فعالیت این دو پلتفرم در مراجعی گرفته میشود که وزارت ارتباطات یک عضو از آن تشکیلات است و ما نظرات کارشناسی خود را در آنجا ارائه میکنیم اما اجازه دهیم این تصمیم توسط همان مجموعه متولی این امر اعلام شود که ادامه فعالیت این دو پلتفرم چگونه خواهد بود.
زارعپور یادآور شد: برای کسب و کارها در سکوهایی که حضور دارند مخاطب بسیار اهمیت دارد. این نگرانی جدی است که کسانی که به تشخیص خود تصمیم میگیرند در پلتفرمهای داخلی فعالیت کنند، در ابتدای فعالیت آن سرمایه مخاطب که سالها برایش زحمت کشیدند و دنبالکننده جمع کردهاند، چه وضعیتی خواهند داشت؟
وزیر ارتباطات اعلام کرد: ما در همان مصوبهای که هفته بعد جزییات آن را اعلام میکنیم و بخشهایی از آن الان اجرا میشود، یک بسته حمایتی برای تبلیغات و جذب دنبالکننده برای کسب و کارهایی که در پلتفرمهای مشمول این آییننامه فعالیت کنند پیشبینی شده است.
وی تصریح کرد: این قول را به همه کسب و کارهایی که میخواهند در بستر پلتفرمهای داخلی فعالیت کنند میدهم که در کوتاهترین زمان ممکن بتوانند آن شرایطی که در سکوهای خارجی داشتند را احیاء کنند.
زارعپور همچنین یادآور شد: طی یک ماه گذشته تمام تلاش همکاران بنده این است که سرعت کیفیت و کارایی پلتفرمهای داخلی را بالا ببریم که ترافیک تا پنج شش برابر و کاربران آن تا پنج برابر افزایش یافته است. ما تمام قد حامی و پشتیبان پلتفرمهای داخل هستیم.
No tags for this post.