یکی از لنگرگاههای اتصال این محصولات ارزشمند به بازارهای نیاز کشور، اندیشکدهها هستند که از یک سو مرکز تجمیع دادههای علمی هستند و از سوی دیگر، مسائل و نیازها را به خوبی میشناسند.
حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در ارتباط تصویری با مراسم افتتاح اندیشکده امنیت غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، با اشاره به اینکه جریان علمی باید به سمت حل مشکلات و مسائل کشور هدایت شود بیان کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون کشور ما افتخارات علمی فراوانی کسب کرده و در مقاطعی سریعترین رشد علمی دنیا را داشته است . ایران در سال 57 به صورت کلان 0.1 درصد در تولید علم دنیا نقش داشته است اما در سالهای اخیر سهم کشور در تولید علم جهان به نزدیک 2 درصد رسیده است.
رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تاکید کرد: اندیشکدهها در بخشهایی از دانشگاهها حضور دارند که با تمرکز به روی یک موضوع، ظرفیتهای علمی را گرد هم میآورند و برای این مشکلات پاسخ و راهحل مناسب را پیدا کرده و در سطوح عالی سیاستگذاری مانند مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی و وزارت خانه ها و…. در جریان تصمیم گیری ها ارائه میدهند.
حجتالاسلام و المسلمین مصطفی رستمی گفت: امروز به همت همکاران دانشگاهی، شاهد تاسیس اندیشکده امنیت غذایی در دانشگاهی هستیم که به صورت تخصصی در حوزه علوم کشاورزی و منابع طبیعی کار میکند و این اتفاق بزرگی است. بحث امنیت غذایی از مباحث راهبردی حکمرانی در کشور است. به خصوص باتوجه به اتفاقاتی که امروزه در چالشهای مختلف در سطح جهان شاهد هستیم، اهمیت این موضوع و ایجاد یک نظام اطمینان بخش در بحث تامین نیازهای غذایی کشور و حتی کشورهای منطقه بیشتر گردیده است.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، وی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از اندیشمندان سایر دانشگاهها در این اندیشکدهها در کنار حضور اعضای هیئت علمی از ظرفیتهای خوب برای پیشبرد اهداف این اندیشکده است که زمینه مشارکت آرا و افکار صائب به سمت پاسخدهی به نیازهای اساسی کشور را فراهم میکند.
No tags for this post.