ممانعت از شورهزدگی و پوسته پوسته شدن سطح، کاهش رشد قارچ، کپک و جلبک، جلوگیری از نفوذ رطوبت به دیوار مهمترین کارکرد نانوپوشش هایی است که توسط شرکتی دانشبنیان به تولید رسیده است.
شوره، لک و آلایندههای روغنی نمای ساختمانها را تخریب می کند. کثیف شدن چهره ساختمانها به ویژه در شهرهای بزرگ که با مشکل آلودگی هوا دستبه گریبان هستند، به زیبایی شهر لطمه میزند.
براساس گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نانوپوششهای تولید شده در شرکت نانوفراز سپاهان میتواند به حفظ زیبایی نمای ساختمان کمک کند.
این نانوپوششها باعث جلوگیری از ایجاد لک، شورهزدگی و آلودگی روی بتن، چوب، آجر و مصالح مورداستفاده در نمای ساختمان میشود، محصولی که با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو به تولید رسیده است.
ضد شوره کردن سطح، زنده کردن سطوح سنگی تیره، کلیه دیوارهای داخلی و خارجی ساختمان، صنایع ساختمانی و سازههای عمرانی، اماکن عمومی از جمله مدارس و مساجد، آثار باستانی، پیمانکاران ساختمان و شهرداری و تمامی شرکتهای با زمینه کار بهینهسازی مصرف انرژی مهم ترین مزایای استفاده از این محصول بومی است.
ایجاد پوششی از نانوذرات روی سطوح مختلف به کاهش زبری و انرژی سطحی منجر شده و زاویه تماس با سطح را افزایش می دهد.
جذب آب توسط انواع مصالح ساختمانی میتواند معایب بسیاری در پی داشته باشد. با توجه به نوع و کاربرد ماده مورد نظر، کاهش خواص مکانیکی و عملکردی و تاثیر بر ظاهر مصالح و سازه از جمله این عیوب به شمار میرود.
ایجاد پوششهای ضد آب روی انواع مصالح ساختمانی از تجمع بیش از حد آب روی سطح آنها کاسته و اثرات مطلوبی در زیبایی و کارآیی آنها خواهد داشت. این اثرات در مورد سطوح کاشی و سرامیک نیز بروز کرده و از ایجاد لکه ناشی از خشک شدن قطرات آب جلوگیری میکند، اخیرا ارائه محصولاتی بر پایه فناوری نانو در این حوزه گسترش قابل توجهی یافته است.
No tags for this post.