دکتر محمد علی زلفی گل طی حکمی، سیّد محمد علی رضوی را به عنوان رئیس جدید موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی منصوب کرد.
در این حکم آمده است؛
«نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی و با عنایت به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی وزارت، به موجب این حکم به سمت «رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی» منصوب میشوید. انتظار میرود با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری استادان مدیران یاوران علمی (کارکنان) و ظرفیت کارشناسی آن موسسه، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری ایفا نمائید.
انتظار می رود که با توکل به خداوند متعال مأموریت و وظایف آن موسسه را به شرح ذیل به انجام برسانید:
– گسترش پژوهشهای کاربردی نیاز محور و جهت دهی تحقیقات به سمت حل نیازهای حال و آینده کشور در زمینه علوم و صنایع غذایی
– ارتباط مستمر با صنایع مرتبط برای ارائه مشاوره و حل مسائل موجود بر سر راه تولید محصولات استراتژیک
– ارائه خدمات تخصصی و فوق تخصصی آزمایشگاهی در قالب بسترها و شبکههای منطقهای و ملی
– توجه ویژه به تجاری سازی دستاوردهای علمی، تحقیقاتی، فناوری و نوآوری از طریق مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری
– تعامل و تکامل همافزا با دانشگاهها، پژوهشگاهها، موسسات آموزش عالی، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری برای ارائه خدمات تخصصی و اجرای طرحهای مشترک
– همکاری تخصصی و مرتبط با مأموریتهای موسسه در اجرای موفق نظام ایدهها و نیازها نان»
دکتر سیّد محمدعلی رضوی در حال حاضر استاد مهندسی و فیزیک مواد غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد است. وی دانش آموخته کارشناسی علوم و صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد، کارشناسی ارشد مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه تهران و دکتری در رشته مهندسی صنایع غذایی از دانشگاه فردوسی مشهد میباشد.
از سوابق علمی و اجرایی ایشان میتوان به مدیریت قطب علمی هیدروکلوئیدهای طبیعی بومی ایران، رئیس خدمات تخصصی آزمایشگاهی دانشگاه فردوسی مشهد، عضو کمیسیون کارگروه علوم و صنایع غذایی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نماینده هیات جذب اعضای هیات علمی خراسان رضوی، سردبیر مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، سردبیر مجله Journal of Nuts، عضو هیات تحریریه چندین مجله علمی- پژوهشی داخلی و بین المللی، معاون آموزش و دانشجویی دانشگاه نیشابور و مدیرگروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد اشاره کرد.
وی بر اساس اعلام پایگاه تامسون – رویترز (ISI) از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۲۱، در پنج دوره در لیست یک درصد دانشمندان و نخبگان برتر علمی جهان قرار گرفته و همچنین کسب عنوان پژوهشگر برتر کشور در گروه کشاورزی و منابع طبیعی در سال ۹۵، پژوهشگر برتر خراسان رضوی در سال ۱۳۹۶، پژوهشگر برتر دانشگاه فردوسی مشهد در سال ۹۳ و مولف برتر این دانشگاه در سال ۸۶ از دیگر افتخارات پژوهشی ایشان به شمار می رود.
لازم به ذکر است دکتر محمد علی رضوی تاکنون دارای ۳۵۰ مقاله علمی – پژوهشی (JCR ,ISI , ISC) که ۱۲۳ مقاله آن در مجلات Q۱ به چاپ رسیدهاند. همچنین ارائه مقاله علمی در ۹۵ همایش داخلی و خارجی و انجام ۴۱ طرح پژوهشی داخل و خارج دانشگاهی در رزومه علمی و پژوهشی ایشان وجود دارد.
وزیر علوم همچنین در نامه ای جداگانه از خدمات «دکتر قدیر رجبزاده» رییس سابق موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
No tags for this post.