دکتر بهرام عیناللهی در جریان بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ملکآباد، اظهار کرد: یکی از رویدادهای مهم دنیا راهپیمایی عظیم عزاداران رضوی بوده و معتقدیم که این راهپیمایی همچون اربعین حسینی عظیم و میلیونی است.
وی تصریح کرد: در تلاش هستیم تا ضمن بازدید و بررسی از تمامی بخشهای حوزههای بهداشت، دارو و درمان، بهترین نوع خدمت در همه بخشهای حوزه سلامت ارائه شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مشهد سابقه دیرینه در حوزه سلامت دارد و این شهر به برکت امام هشتم(ع) یکی از برترین شهرهای کشور در این حوزه است، خاطرنشان کرد: شهر مشهد به جهت آنکه میزبان مهمانان امام رضا(ع) بوده و هست نیازمند یک بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی است تا بتواند خدمتی موثرتر و مثمرثمرتر ارائه کند.
عیناللهی تاکید کرد: با همکاری تمامی متولیان حوزه سلامت بهترین نوع عملکرد را در دهه پایانی ماه صفر و بهخصوص روزهای بیستوهشتم، بیستونهم و سیام این ماه خواهیم داشت.
دیپلماسی سلامت یکی از نکات مورد توجه دولت سیزدهم است
دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه این مراسم با بیان اینکه در هفته گذشته نشست G۵ با حضور کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق و نماینده سازمان جهانی بهداشت به میزبانی کشورمان برگزار شد، خاطرنشان کرد: در دیداری که رییس جمهور در شانگهای با کشورهای منطقه دریای خزر داشتند، توافقنامه سلامت نیز به امضا رسیده که بر اساس آن کشورهای عضو در حوزه سلامت با یکدیگر همکاری خواهند داشت.
وی تصریح کرد: با توجه به امکانات و موفقیتهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت، دبیرخانه شانگهای در وزارت بهداشت راه اندازی شده است و به زودی کشورهای عضو به منظور اجرای برنامهها و اقدامات مشترک به تهران دعوت میشوند.
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه با توجه به وضعیت ممتازی که جمهوری اسلامی ایران و حوزه سلامت کشورمان داراست، یکی از دیپلماسیهای موفق منطقه همین همکاریها خواهد بود، تصریح کرد: به دنبال آن هستیم، همانند کشورهای اروپایی که به راحتی دانشجویان و اساتید از مرز کشورها عبور میکنند، در منطقه نیز این برنامه را اجرا کنیم تا ضمن سهولت رفت و آمد، دانشجویان، اساتید و پزشکان برای شرکت در همایشهای بین المللی، بیماران نیز بتوانند از این فرصت استفاده کنند.
عین اللهی افزود: این برنامه در بخشی از کشورهای منطقه اجرا شده است و به دنبال آن هستیم که در کشورهای عضو شانگهای نیز عملیاتی شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه یکی از نکات مورد توجه دولت سیزدهم، دیپلماسی سلامت است، اظهار کرد: با توجه به اینکه ایران یکی از قوی ترین سیستم های سلامت را در منطقه داراست و با کشور ترکیه برابری می کند باید از این فرصت در حوزه دیپلماسی سلامت استفاده مطلوبی را کرد.
به دنبال توسعه، گسترش و بهروزرسانی زیرساختهای بخشهای مختلف حوزه سلامت هستیم
در این بازدید دکتر محمدعلی کیانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: از حمایتهای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مشهد و شهر امام رضا(ع) تقدیر و تشکر میکنیم، ما به یاری خدا و عنایت امام رضا(ع) به دنبال توسعه، گسترش و بهروزرسانی زیرساختهای بخشهای مختلف حوزه سلامت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ابعاد کمی و کیفی هستیم.
وی افزود: در یک سال اخیر اقدامات شاخصی همچون افتتاح بیمارستان ولایت و کلنگ زنی بیمارستان ۶۰۰ تختخوابی جاده سرخس را داشتیم و در تلاش هستیم تا این پروژه بزرگ حوزه درمان در موعد مقرر افتتاح شده و بتواند بهخوبی خدمترسان مردم باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه با وجود تمامی اقدامات صورت گرفته و تجهیزات اختصاص یافته، اما باز هم نیازمند تداوم حمایتهای مسئولان کشوری از این دانشگاه هستیم، تصریح کرد: با حمایت مسئولان عالی رتبه به دنبال آن هستیم تا بتوانیم بیش از پیش به زائران و مجاوران امام رضا(ع) خدماترسانی داشته باشیم.
کیانی بیان کرد: در مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی ملکآباد بخش بستری موقت فعال بوده و در کنار آن خدمات واحدهای پزشکی، دندانپزشکی، مامایی، تزریقات و پانسمان، رادیولوژی، آزمایشگاه، سلامت خانواده و بهداشت محیط و حرفهای نیز به مردم دراین مرکز ارائه میشود.
بهرهبرداری از اتاقهای عمل و بخش مراقبت ویژه بیمارستان طالقانی مشهد
به گزارش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، اتاق های عمل و بخش مراقبت ویژه بیمارستان طالقانی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بهره برداری رسید. این طرح ها شامل ۴ اتاق عمل به همراه ۱۱ تخت ریکاوری در مساحت ۵۵۰ متر مربع و بخش مراقبتهای ویژه با ۱۲ تخت به همراه فضای پشتیبان و با زیر بنای ۵۴۰ متر مربع بود.
با بهرهبرداری از اتاقهای عمل بیمارستان طالقانی تعداد اتاقهای عمل این مرکز با افزایش ۴۰ درصدی به ۱۰ مورد رسید و تعداد تختهای ICU این مرکز نیز ۱۰۰ درصد افزایش یافت.
برای اجرای این طرحها که به طور کامل تجهیز نیز شده ، ۴۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد هزینه شده است.
No tags for this post.