وجود ۱۶۶ هزار هکتار بافت فرسوده در کشور
معاون وزیر راه و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با بیان اینکه سهم شرکتهای دانشبنیان در صنعت مسکن کم است، گفت: همراهسازی مالکان ساکن در پلاکهای ناپایدار و فرسوده که در بیش از ۵ هزار محله و ۲۰۰ هزار کوچه قرار دارند با روشهای معمول امکان پذیر نیست و نیاز است استارتآپها در این حوزه وارد شوند.
محمود آیینی در نخستین رویداد صنعت ساختمان و مسکن با بیان اینکه کشور کمتر به صنعت نوسازی شهری توجه کرده است، افزود: حدود ۱۶۶ هزار هکتار محدوده بافت فرسوده و تاریخی وجود دارد که یک چهارم سطح شهرها را شامل می شود و یک سوم جمعیت در این بافتها سکونت داند.
وی ادامه داد: علاوه بر آن ۲ میلیون و ۷۰۰ بنای ناپایدار بدون سازه بتونی وجود دارد و اگر زلزلهای با بزرگای، زلزله بم رخ دهد یک شبه ۳۵ میلیون نفر را از، دست خواهیم داد.
آیینی با ییان اینکه ۳۰ درصد پرت انرژی در ساختمان ها است، ادامه داد: برای ایجاد تحول در ساخت شهری نیازمند ساخت سالانه ۳ هزار واحد هستیم و تحقق این امر می تواند با حضور استارتآپ ها و شرکتهای دانش، بنیان محقق شود.
معاون وزیر راه با اشاره به ضرورت بازسازی بافتهای فرسوده گفت: همراه سازی مالکان ساکن در پلاکهای ناپایدار و فرسوده که در بیش از ۵ هزار محله و ۲۰۰ هزار کوچه قرار دارند با روشهای معمول امکان پذیر نیست و نیاز است استارتآپها در این حوزه وارد شوند.
وی تاکید کرد: سهم شرکتهای دانشبنیان در این صنعت کم است و انتظار داریم زمینهای فراهم شود تا شرکتهای دانش بنیان به کمک باز سازی یافت های فرسوده بیایند.
No tags for this post.