سیامک عظیمینام، مدیرعامل یکی از شرکتهای فناور با بیان اینکه از سال ۱۳۹۸ روی توسعه و ساخت یک نوع خشککن سرمایشی کار کردیم که در نهایت به مرحله تولید رسید، گفت: طی سه سال گذشته قریب به ۲۰ دستگاه از این خشککن را به صنعت فروختهایم. این تجهیز از نظر کیفیت و قیمت شرایط مطلوبی دارد و به دنبال عرضه آن در بازارهای بینالمللی هستیم.
وی پایین بودن قیمت محصول نسبت به نمونههای خارجی را از مزایای این محصول نام برد و یادآور شد: برآورد ما این است که پتانسیل صادرات داشته باشیم. کارهایی هم در این بخش انجام دادیم که امیدوارم به زودی به نتیجه برسد.
عظیمی درباره روند رو به رشد تقاضا برای دستگاه خشککن سرمایشی، گفت: تا چند سال قبل، دستگاه خشککن سرمایشی چندان در جامعه علمی شناخته شده نبود و تنها در زیرشاخههای پزشکی از آن استفاده میشد. تلاش کردیم این فناوری را به صنعت معرفی کنیم، اکنون در حوزههای مختلف این دستگاهها استفاده میشود و ما از حوزههایی نظیر مهندسی مواد، کشاورزی، شیمی، فناورینانو و دارو برای خرید دستگاه خشککن سرمایشی تقاضا داریم.
مدیر عامل این شرکت فناور خاطر نشان کرد: این بدان معناست که ترویج این فناوری به خوبی انجام شده و بازار این دستگاه رو به رشد است. تلاش کردهایم که خدمات قابل قبولی در داخل کشور برای این تجهیزات ارائه کنیم و اگر به دنبال صادرات باشیم، باید همین نوع خدمات را به بازارهای بینالمللی نیز ارائه کنیم.
No tags for this post.