نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

رستوران‌ ها و غذاهای محلی کربلا را بشناسید

به گزارش سیناپرس، شهر کربلا از رستوران های معتبر و غیر معتبر بسیاری برخوردار است. به طور معمول رستوران هتل‌ ها غذاهای با کیفیت ارائه می‌ کنند و می توان به سلامت آنها اطمینان کرد. توصیه می‌ شود در رستوران‌ های بین راهی و یا رستوران های سطح پایین غذا نخورید چون  کیفیت پایین و عدم رعایت کامل بهداشت در این رستوران ها، احتمال مسمومیت را افزایش می دهد.

قابل توجه است که به دلیل حضور پر رنگ ایرانی ها در این شهر، رستوران های ایرانی نیز در این شهر دیده می شود. به نظر می رسد که اینگونه رستوران ها از بهداشت و کیفیت بهتری برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید:

نکاتی که باید در آستانه اربعین و سفر به کربلا بدانید

هتل‌ها و مركز اقامتی کربلا

اگر تنها و بدون کاروان به شهر کربلا سفر می کنید، پیشنهاد می شود تا کمی غذاهای کنسرو شده و خشکبار مغذی و بیسکویت همراه خود داشته باشید تا در صورت مشکل بتوانید از آنها استفاده کنید. به گزارش سیناپرس، بهتر است در این شهر از آب های معدنی پلمپ شده استفاده کنید چرا که آب لوله کشی در عراق فقط برای شست و شو مناسب است.  

رستوران النخیل (Al Nakheel): این رستوران به ارائه غذاهای بین المللی، آسیایی، خاورمیانه ای و انواع پیتزا می پردازد. این رستوران همه روزه از ساعت 6:30 عصر تا 11:30 دقیقه شب باز بوده و غذاهای متنوع خود را در وعده غذایی شام ارائه می دهد.
آدرس: Bab Baghdad Main Road, Karbala 56001, Iraq
تلفن: 009647718001800

•رستوران الفردوس (Al Fardous): رستوران الفردوس از رستوران های خوب و درجه یک کربلا بوده و در این رستوران غذاهای بین المللی، آسیایی، خاورمیانه و پیتزاهای کربلایی ارائه می شود. ساعات کاری این رستوران همه روزه از ساعت 6:30 عصر تا 11:30 دقیقه شب بوده در وعده غذایی شام به ارائه غذاهای با کیفیت می پردازد.
آدرس: Karbala Rayhaan by Rotana Bab Baghdad Main Road, Karbala 56001, Iraq
تلفن: 009632332993

رستوران الصافرا (Al sufraa): این رستوران ساعات کاری این رستوران همه روزه از ساعت 11 صبح تا 11:30 دقیقه شب بوده در وعده های غذایی ناهار و شام به ارائه غذاهای با کیفیت می پردازد. هزینه غذاهای این رستوران ارزان و مقرون به صرفه است.

رستوران کبابی محمد (Kebab Mohammed): شما می توانید طعم اصلی کباب های عراقی را در این رستوران امتحان کنید و می توان گفت بهترین کبابی کربلا محسوب می شود. لازم به ذکر است که پس از سفارش دادن غذا نیم ساعت باید منتظر بمانید تا غذا را برای شما سرو کنند. ساعات کاری این رستوران همه روزه از ساعت 6 صبح تا 10 شب بوده و در وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام به ارائه غذاهای با کیفیت می پردازد.  
آدرس: Al Baladeia Square, Karbala 56001, Iraq
تلفن: 009647825456857

•رستوران کبابی نبیل (Nabil Kebab): این رستوران یکی از کبابی های خوب کربلا است. این رستوران همه روزه از ساعت 8 صبح تا 12 دقیقه شب باز بوده و در وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام در خدمت مهمانان و زائران است.
آدرس: Aljomaa atlat Karbala, Karbala 56001, Iraq

رستوران چیکن هات (Chicken Hut): در این رستوران فقط انواع مرغ های سرخ شده و کنتاکی شده سرو می شود. رستوران چیکن هات در نزدیکی مرکز خرید مرمر قرار گرفته و همه روزه از 7 صبح تا 11 شب باز بوده و غذاهای خوبی ارائه می دهد اما از خدمات رسانی ضعیفی برخوردار است.  
آدرس: Hay al Hussein, 9, Karbala 56001, Iraq
تلفن: 009647714861366

رستوران رکن السلطان  (Rokn Al Sultan): رستوران رکن السلطان از رستوران های خوب کربلا بوده که کمی خارج شهر قرار دارد.  
آدرس: Rokn Al Sultan Restaurant, Al Baladiya, Karbala 56001, Iraq
تلفن: 009647714103030

رستوران هولی کباب (Holy kebab): این رستوران یکی از بهترین رستوران های نزدیک کربلاست که در فاصله کمی از کربلا واقع شده است. در این رستوران کباب های باکیفیت و خوبی ارائه می شود. رستوران هولی کباب همه روزه از 7 صبح تا 12 شب باز بوده  و خدمات خوبی ارائه می دهد.
آدرس: Holy kebab restaurant, Karbala 56001, Iraq

رستوران حسین الحمدانی (Hussein Al-Hamadani): رستوران حسین الهمدانی نیز از رستوران نسبتا خوب کربلا به حساب می آید. ساعات کاری این رستوران همه روزه از 10 صبح تا 11 شب است.
آدرس: Hussein Al-Hamadani Restaurant, Karbala 56001, Iraq

رستوران زعفران (Zaeferan): این رستوران همه روزه از ساعت 12 ظهر تا 12 نیمه شب باز بوده و به ارائه خدمات می پردازد. این رستوران در میان ایرانیان شناخته شده است. مشکل اصلی این رستوران مکان کوچک آن است.
آدرس: Zaeferan Restaurant, Karbala 56001, Iraq
تلفن: 009647817770705

غذاهای محلی و محبوب کربلا

سبک غذایی عراقی و یا غذاهای بین النهرینی دارای تاریخچه ای طولانی است که فرهنگ سومریان، اکدیی ها، بابلی ها، آشوری ها و ایرانیان باستان را شامل می شود. قابل توجه است که لوحه های گلی پیدا شده در خرابه های معابد باستانی این منطقه، دستور العمل های آماده کردن غذاها را در مراسم مذهبی نشان می داده که قدیمی ترین کتاب آشپزی در جهان محسوب می شود. این سرزمین از یک تمدن پیشرفته به نام تمدن بین النهرین برخوردار بوده است که هنر آشپزی نیز جزئی از آن محسوب می شود.

این سرزمین در دوره اسلامی و زمان خلافت عباسی، از نظر آشپزی و پخت و پز در اوج قرار داشته است. در واقع امروزه سبک غذایی عراقی و تنوع آنها در طعم و شکل نشان دهنده این میراث غنی است. البته سنت های آشپزی همسایگان این کشور همچون ایران، ترکیه و منطقه سوریه بر سبک غذایی عراقی تاثیر به سزایی داشته اند.   

در این سبک غذایی از سبزیجات، میوه های متنوع، حبوبات، غلات مختلف، ادویه جات متنوع، گوشت های مختلف البته اسلامی و مواد غذایی متفاوت دیگر استفاده می شود. نوعی نان نازک همچون لواش ایرانی یا چاپاتی هندی در این سبک غذایی وجود دارد که جزء اساسی هر وعده غذایی بوده و به همراه پنیر، زیتون، انواع مربا نیز مصرف می شود.

یکی از اجزای مهم این سبک غذایی مزه (Mezza) است که در ابتدای وعده غذایی به عنوان اشتها آور مورد استفاده قرار می گیرد. نمونه ای از این مزه ها خرما، زردآلو، انجیر، آلو خشک یا هر میوه خشک دیگر، نوشیدنی های مختلف یا فرنی های شیرین هستند. در این سبک غذایی سوپ و سالاد نیز از تنوع بسیار خوبی برخوردار هستند.

یکی از مهترین غذاهای شهر کربلا قیمه نجفی است که معمولا در روزهای تاسوعا، عاشورا و اربعین حسینی به صورت نذری در همه شهر پخش می شود و کمتر کسی هست که نتواند از آنها بهرمند شود. برخی از غذاهای این شهر و سبک عراقی عبارت اند از

•    کباب: اغلب گوشت در ترکیبی از سیر، لیمو و ادویه جات خوابانده شده و پس از چندین ساعت بر روی زغال بریان و کباب می شود.
•    گاوس (Gauss): گوشت ادویه دار تکه تکه بریان شده که در نانی نازک ساندویچ شود همانند دونر کباب.
•    خوراک بامیه (Bamieh): خورشتی تهیه شده از گوشت گوسفند، بامیه و گوجه فرنگی.
•    قوزی (Quzi): خوراکی تهیه شده از گوشت گوسفند، برنج، بادام، کشمش و ادویه جات مختلف
•    فلافل: دقیقا ساندویچی از فلافل نخود سرخ شده به همراه سبزیجات همانند فلافل ایرانی
•    کوباه (Kubbah): گوشت چرخ شده با گندم بلغور یا برنج و ادویه جات
•    ماسگوف (Masgûf): ماهی ترکیب شده با فلفل و تمبر هندی کبابی
•    مگلوبا (Maqluba): تهیه شده از برنج، گوشت گوسفند، گوجه فرنگی و بادمجان
از دیگر غذاهای سنتی این کشور و شهر کربلا می ‌توان به البریانی، دولما (Dolma)، مهشی (Mahshi)، فاضولیا و حققا اشاره کرد.
دهینه نام یکی از شیرینی های مشهور این شهر و کشور عراق است که از شیره خرما تهیه می شود.

 

گزارش:احسان محمدحسینی

ادامه دارد…

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل