نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

چرا در هنگام سفر بیشتر درد داریم؟

به گزارش سیناپرس، نتایج یک نظرسنجی از ۲۰۰۵ بزرگسال نشان داد که ۶۷ درصد از افراد معتقدند پس از رسیدن به مقصد به شدت نیاز به انجام حرکت ورزشی و کشش داشته و بیش از یک سوم  می‌گویند که در طول سفر خود معمولا درد بیشتری نسبت به زمان عادی تجربه کرده‌ اند. 

۷۸  درصد از پاسخ دهندگان اعلام کردند پس از میانگین پنج ساعت سفر، احساس درد می کنند.

در این میان ، اتوبوس بدترین گزینه برای سفر بوده و تقریباً دو نفر از هر پنج نفر (۳۹٪) احساس تنگی نفس می‌ کردند. سایر وسایل حمل و نقل که باعث درد مسافران می شود عبارتند از: هواپیما (۳۳%)، ماشین (۲۹%) و قطار (۲۴%).
فعالیت‌های متداول مرتبط با سفر مانند نشستن طولانی مدت در هواپیما (۳۳%)، حمل چمدان (۲۸%) و انتظار در صف‌های طولانی در فرودگاه (۲۴%) نیز احتمالاً باعث ایجاد درد در افراد می ‌شود. پاسخ دهندگان می گویند که درد معمولاً پس از مسافرت در ناحیه کمر (۳۸%)، پاها (۳۰%) و گردن (۲۴%) بدترین درد است.

بر اساس این مطالعه، دردهای سفر با رسیدن به مقصد متوقف نمی شود اما این موضوع باعث نمی شود که مردم از تعطیلات خود به بهترین شکل استفاده کنند. این نظرسنجی همچنین نشان داد که ۶۷ درصد هنوز تمایل دارند تجربیات جدیدی را در تعطیلات امتحان کنند و به طور متوسط چهار فعالیت بدنی جدید در زمانی که دور از خانه هستند را انجام دهند.

به گزارش سیناپرس،  چهل و پنج درصد افراد به طور فعال به دنبال فعالیت هایی هستند که در تعطیلات به تلاش فیزیکی کامل آنها نیاز دارد. بیش از نیمی از شرکت کنندگان در این نظر سنجی می‌ گویند که تجربه‌های جدید در سفر باعث می‌شود که در عضلاتی که حتی از وجود آن‌ ها هم خبر نداشتند، احساس درد کنند.

از هر ۱۰ نفر  ۶ نفر شکایت داشتند که بدنشان بعد از انجام فعالیت‌های جدید شروع به درد می ‌کند و ۴۵ درصد به‌ ویژه وقتی صبح روز بعد از خواب بیدار شدند، درد را احساس کردند. افراد ماجراجو می گویند که معمولاً بیشترین درد را در پاها (۴۷٪)، پشت (۳۸٪) یا بازوها (30۳۰ احساس می کنند.

نکته جالب این است که همه این موارد با محبوب ترین فعالیت هایی مرتبط است که مردم در تعطیلات انجام می دهند. این فعالیت ها عبارتند از: شنا کردن. (۳۰%)، پیاده روی (۲۹%) و کمپینگ (۲۸%).

کارن بوهادانا، مدیر ارشد باین مطالعه در بیانیه ‌ای توضیح می‌ دهد: آزمودن چیزهای جدید ممکن است بهترین بخش هر تعطیلات باشد. 

به گزارش سیناپرس، از هر سه پاسخ‌ دهنده، دو نفر اعلام کردند برای آماده شدن برای دردهای ناشی از سفر، داروهای مسکن حمل کرده و ۴۵ درصد از آنها داروهای ضد درد را به‌ طور خاص برای دردهای بدن استفاده می‌ کنند.

در این میان چهل و چهار درصد افراد می گویند اگر داروهای مسکن همراه خود داشته باشند، تمایل بیشتری به انجام فعالیت های جدید در تعطیلات دارند.

مترجم: زهرا همراز
منبع: studyfinds
 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل