حسن برگزین، مدیرعامل این شرکت فناور تولید پتوهای عایق حرارت حاوی آئروژل سیلیکا را از محصولات این شرکت نام برد و گفت: تا پیش از این ظرفیت تولید پتوی عایق حرارت حاوی آئروژل سیلیکا ۵۰۰ متر مربع در ماه بود که در حال افزایش ظرفیت به ۲۵۰۰ مترمربع در ماه هستیم.
وی کاهش مصرف انرژی در ساختمانها را از اولویتهای تحقیقاتی این شرکت نام برد و افزود: مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان سازندگان را موظف کرده تا از عایقها بر اساس استاندارد استفاده کنند، اما عایقهایی نظیر پشم شیشه به دلیل ضخامت بالا و مشکلات زیستمحیطی چندان جایگاهی در صنعت ساختمان ندارند، ولی این عایقهای حرارتی نانومقیاس تولید شده در این شرکت میتوانند با ضخامتهای کم پاسخگوی نیاز سازندگان باشد.
برگزین یادآور شد: این عایق با ضخامت ۶ تا ۱۰ میلیمتر میتواند تا ۴۵ درصد مصرف انرژی را کم کند. عایقهای فعلی در دمای ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد، کمتر از نیم ساعت دوام دارند که این موضوع در آتشسوزیها فاجعهآفرین است. در حالی که این عایق میتواند چندین ساعت دوام در دمای ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد داشته باشد.
وی از دیگر مزیتهای این فناوری را کاهش آلودگی صوتی نام برد.
مدیر عامل این شرکت، بازارسازی محصولات در نمایشگاه ایراننانو ۱۴۰۱ را از اقدامات این شرکت عنوان کرد و یادآور شد: ما قصد داریم این محصول را به صنایع مختلف معرفی و برای این افزایش ظرفیت، بازارسازی کنیم. پیشبینی میکنیم که در نمایشگاه امسال بتوانیم نظر برخی از شرکتهای پتروشیمی و پالایشگاهها را به این محصول جلب کنیم.
به گزارش ستاد توسعه نانو؛ وی افزود: با توجه به شعار امسال که در آن توجه خاصی به شرکتهای دانشبنیان شده، پیشبینی ما این است که استقبال از شرکتهای دانشبنیان در نمایشگاه بیش از سالهای گذشته باشد. بنابراین هم از نظر فضاسازی و غرفهسازی تلاش خواهیم کرد نسبت به سه دوره قبلی حضورمان، بهتر عمل کنیم و هم برنامههایی برای معرفی بهتر محصولات داریم تا از این فرصت ویژه استفاده کنیم.
No tags for this post.