به گزارش ایرنا، سورنا ستاری روز شنبه در مراسم امضای توافق نامه اجرای طرح ملی فناوری قزل آلای رنگین کمان عاری از بیماری در آمل افزود: در این راستا چند پروژه ملی در استان های کشور به زودی اجرایی می شود و می توان با فعال کردن پتانسیل و منابع انسانی که در استان ها وجود دارد، زمینه اشتغال فارغ التحصیلان را در بخش های مختلف فراهم کرد.
وی ادامه داد: این معاونت در طرح های کلان ملی هماهنگ کننده است، هزینه زیر ساخت را پرداخت نمی کند، اما تسهیلات حمایتی را در این بخش پشتیبانی و پرداخت خواهد کرد.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری هدف از اجرای این طرح ها در استان ها را حمایت از نخبگان علمی و دانشگاهی و استفاده از ظرفیت بومی در قالب آمایش سرزمینی عنوان کرد و افزود: مشارکت استانداری مازندران در عملیاتی شدن طرح کلان ملی قزل آلای رنگین کمان عاری از بیماری ستودنی است.
ستاری با بیان اینکه اقتصاد دانش بنیان، اقتصاد مغز و ایده ها و اشتغال آفرینی است، بیان کرد: اکنون مواد اولیه صنایع بالا دستی از جمله تولید بچه ماهی قزل آلا و برخی از بذرهای محصولات کشاورزی نیازمند بومی سازی و تولید داخل است که با عملیاتی شدن این طرح زمینه اشتغال زیادی در کشور فراهم خواهد شد.
وی ادامه داد: خوشبختانه رویکرد دولت در این بخش مثبت است و با تکنولوژی هایی که توسط نخبگان ملی در حال انجام است، آینده روشنی پیش بینی می شود.
معاون رییس جمهوری اضافه کرد : اکنون در بازار آی تی کشور امکانات خوبی وجود دارد که برای توسعه از شرکت های دانش بنیان در این حوزه حمایت جدی می شود.
طرح قزل الای رنگین کمان عاری از بیماری امروز شنبه به امضا سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، اسکندر زند معاون وزیر و رییس سازمان آموزش تحقیقات و ترویج وزارت جهاد کشاورزی و ربیع فلاح استاندار مازندران رسید.
در طرح قزل آلای رنگین کمان عاری از بیماری که با 60 میلیارد ریال سرمایه گذاری اجرایی می شود 50 درصد هزینه اجرا توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، 25 درصد معاونت آموزشی و تحقیقات وزارت جهاد کشاورزی و 25 درصد توسط استانداری مازندران تعهد شده است.