رضا اسدیفرد با اشاره به اینکه تعداد قابل توجهی از شرکتهای دانشبنیان در پارکهای فناوری در سراسر کشور مستقر هستند، گفت: این موضوع میطلبد که این پارکها در زمینه ارزیابی شرکتها برای دانشبنیان شدن با معاونت علمی و فناوری همکاری کنند.
وی افزود: هر چند که واگذاری کل فرآیند ارزیابی شرکتهای دانشبنیان به پارکهای فناوری یا سایر مؤسسات به دلیل حفظ وحدت رویه ارزیابی امکانپذیر نیست، اما امسال این امکان فراهم شده است که این پارکها با همکاری معاونت علمی و فناوری، فرآیند ارزیابی شرکتهای مستقر در پارک را تسهیل و تسریع کنند.
رئیس مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به معیارهای ارزیابی و ضرورت وجود معیارهای یکسان در فرآیند ارزیابی شرکتهای دانشبنیان، بیان کرد: پارکهای فناوری میتوانند با معرفی کارگزار ارزیابی دانشبنیان و تشویق شرکتهای مستقر در پارک به ثبت اطلاعات در سامانه دانشبنیان فرآیند ارزیابی این شرکتها را تسریع کنند.
وی ادامه داد: همچنین با تعدادی از پارکهای منتخب تفاهمنامهای برای مشارکت مدیریت پارکها در شناسایی و معرفی شرکتهای مستعد دانشبنیان امضا شده و مرحله آزمایشی این طرح با شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در حال انجام است.
اسدیفرد همچنین تاکید کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۱ با همه پارکهای فناوری و شهرکهای صنعتی کشور برای جلب مشارکت آنها در اطلاعرسانی و ترویج برنامههای معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری و شناسایی و کمک به تسریع فرآیند ارزیابی دانشبنیان شرکتهای توانمند مستقر در پارکها و شهرکهای صنعتی مکاتبه شده است و تا کنون همکاری با بیش از پنج پارک علم و فناوری و شهرک صنعتی آغاز شده است. در نتیجه این همکاریها شرکتهای توانمند بیشتری وارد فرایند ارزیابی میشوند.
رییس مرکز شرکتها و مؤسسات دانشبنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: تعداد شرکتهای متقاضی دانشبنیان شدن از حدود ۲۵۰ مورد در ماه، در سال ۱۴۰۰ به ماهیانه بیش از ۶۰۰ مورد در سال ۱۴۰۱ رسیده است.
No tags for this post.