نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

دستگاه تصفیه جلوی میکروارگانسیم های آب را نمی گیرد

مهدی خدابخشی در گفتگو با خبرگزاری سیناپرس، اظهار کرد:  با توجه به مشکل قطعی آب و کم آبی در همدان توصیه می شود شهروندان تمامی آب های مصرفی برای آب شرب را بجوشانند تا از سلامت آن مطمئن شوند.

وی تاکید کرد:  مردم همدان آب شرب مصرفی را بین 1 تا 3 دقیقه در حال جوش بگذارند تا میکروب ها و میکروارگانیسم های آن از بین برود و افرادی که دستگاه تصفیه دارند نیز بهتر است آب را بجوشانند و با اطمینان خاطر آب مصرف کنند.

خدابخشی خاطرنشان کرد: دستگاه تضفه تا حدودی میکروارگانیسم های موجود در آب را می گیرد اما به علت کوچکتر بودن میکروارگانسیم ها از فیلتر نیز تعدادی عبور می کند، بنابراین بهترین راه برای مصرف آب سالم جوشاندن آن است.

وی با اشاره به تغییر رنگ آب مصرفی در شهر همدان، تصریح کرد: با توجه به قطعی آب در همدان و شکستگی سیستم آبرسانی به منازل  و وقوع مکش حین قطع و وصل شدن نیز آب داخل لوله  ممکن است دچار آلودگی شود که به این ترتیب بهتر است آب های مصرفی برای شرب را بجوشانند.

خدابخشی تصریح کرد: آب های مصرفی برای مباحث شستشو و غیر شرب مشکلی نداشته اما، آب را بهتر است برای موضوع آشامیدن بجوشانند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه آب برای پخت و پز در حرارت بالا جوشانده می شود، مشکلی به وجود نمی آید.

وی تاکید کرد: خانواده هایی که افراد حساس، مسن و کودک دارند بهتر است از روش مطمئن استفاده کرده و آب را  بجوشانند.

خدابخشی خاطرنشان کرد: مجموعه معاونت بهداشتی به صورت مداوم شاخص سلامت آب را مورد سنجش قرار می دهند و میزان کلر آب را می سنجند، اما تغییر رنگ آب به علت وقوع مکش در زمان قطعی آب به داخل لوله تراوش می کند که این موضوع اجتناب ناپذیر بوده و باید در حال حاضر شهروندان موضوع را رعایت کنند تا مشکل رفع شود.

گزارش: زهرا فرامرزدوست

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل