گسترش همکاری با رایزنان علمی ایران، زمینهساز ارتقاء آموزش علوم پزشکی در عرصه بینالملل
دکتر باقر لاریجانی در این نشست اظهار داشت: حضور رایزنان علمی در کشورهای مختلف میتواند فرصت مناسبی برای توسعه بین الملل آموزش علوم پزشکی کشور فراهم آورد.وی افزود: شورای بین الملل معاونت آموزشی که طی چند ماه اخیر تشکیل شده بستر مناسبی برای تعامل هدفمند معاونت آموزشی با رایزن های علمی است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان نقاط قوت آموزش علوم پزشکی کشور و وجود ظرفیت های لازم جهت ورود به عرصه های بین الملل در این حوزه گفت: با تغییر مدل ارزیابی دانشگاههای خارج از کشور و بهره مندی از نظامهای ارزیابی بین المللی می توان زمینه های بیشتری برای بهره مندی از توانمندی های این دانشگاهها فراهم کرد.
وی ضمن بیان برنامه های آتی این معاونت برای ورود به بازارهای جهانی آموزش علوم پزشکی ابراز امیدواری کرد: با اقدامات صورت گرفته در این زمینه و همکاری با رایزن های علمی جمهوری اسلامی ایران شاهد اعتلای آموزش علوم پزشکی کشور خواهیم بود.دکتر حیدرزاده، معاون بورس های وزارت علوم با بیان تاریخچه ای از فعالیت رایزنان علمی ایران در جهان، ارائه خدمات به دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور و ارزیابی دانشگاههای خارج از کشور را از ماموریت های اصلی رایزن های علمی جمهوری اسلامی ایران خواند و گفت: گسترش فرهنگ و زبان ایرانی در دنیا از جمله اهدافی است که در خلال فعالیت رایزنان علمی محقق می شود.
وی انتقال تکنولوژی را از دیگر اهداف رایزنان علمی در شرایط کنونی دانست و افزود: بحث همکاری در تاسیس و فعالیت در پارکهای علم و فناوری و شرکتهای دانش بنیان نیز یکی از اهدافی است که در دستور کار رایزن ها قرار دارد.
معاون بورس وزارت علوم، نظارت بر موسسات اعزام دانشجو به خارج از کشور و ساماندهی این مراکز را نیز از دیگر وظایف رایزن های علمی جمهوری اسلامی ایران برشمرد و ابراز امیدواری کرد: همکاری رایزنان علمی با وزارت بهداشت زمینه ای جهت توسعه بین الملل آموزش علوم پزشکی گردد.
گفتنی است، نشستی با حضور دکتر باقرلاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، معاون بورس وزارت علوم و رایزنان علمی جمهوری اسلامی ایران در هند، شنگن، روسیه و چین در آخر هفته گذشته برگزار شد و درخصوص نحوه تعامل رایزن های علمی با وزارت بهداشت به بحث و بررسی پرداخته شد.
به گزارش ایسنا، در این نشست دکتر قادر قربانی، دکتر بهرفه ابطحی، دکتر حسین گنجی دوست و دکتر علی اعظم خسروی رایزنان علمی جمهوری اسلامی ایران در منطقه شنگن، روسیه و مشترک المنافع، پکن و هند و شبه قاره نیز به بیان نقاط قوت و چالش های موجود در مناطق مربوطه در راستای توسعه آموزش علوم پزشکی پرداختند و زمینه های همکاری قابل بهره برداری در این حوزه را عنوان کردند.
No tags for this post.