حمایت وزارت بهداشت ازایرانیان مقیم خارج برای تاسیس شرکت های دانش بنیان

 دکتر حسین وطن پور افزود:یکی از موانع عمده در حوزه شرکت های دانش بنیان، پایین بودن میزان بهره وری این شرکت ها است که قصد داریم، طی نشستی همزمان با این کنگره اولین گردهمایی شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت را نیز در روزهای 22 و 23 شهریور ماه امسال برپا کرده تا در فرصتی مناسب با طرح مشکلات و چالش های این شرکت ها راهکار مناسب اجرایی را نیز اتخاذ کنیم.

وی با اشاره به شرایط پسا تحریم، توجه به کیفیت تولیدات شرکت های دانش بنیان را ضروری دانسته بر تجاری سازی و صادرات دانش و محصولات دانش محور تاکیدکرد و افزود:افزایش حضور شرکت های ایرانی دانش بنیان در نمایشگاه های بین المللی یکی از گام های اساسی در تجاری سازی و صادرات است که در این زمینه هم اینک با ترکیه برای شکل گیری همکاری های بین بخشی مذاکراتی داشته ایم تا بتوانیم، نسبت به انتقال تجارب دو کشور با هدف حضور آنان در بازارهای بین المللی هماهنگی های لازم را بعمل بیاوریم.
به گفته وطن پور در شرایط پسا تحریم، قصد داریم به جای انتقال دانش فنی یا تولید محصولات تحت لیسانس، شرایط را برای بهره مندی از حضور فناوران و نخبگان خارج کشور فراهم آوریم.
وی از تلاش های انجام یافته برای کنترل واردات کالاهای تولیدی شرکت های دانش بنیان بعنوان دیگر راهکار حمایت از شرکت های دانش بنیان داخلی در شرایط پسا تحریم نام برد.
مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت با ابراز خرسندی از برپایی اولین همایش علوم پایه پزشکی و تولید دانش بنیان و اولین گردهمایی شرکت های دانش بنیان حوزه سلامت یادآور شد: این وزارتخانه با حمایت از دریافت گواهینامه های بین المللی قصد دارد، سطح کیفیت محصولات تولید داخلی را افزایش دهد.
وی ادامه داد: انتظار می رود 278 شرکت ایرانی دانش بنیان حوزه سلامت با حضور فعال خود و به نمایش گذاشتن دست آوردهای خود در این همایش بتوانند، راهکارهای بهبود فناوری را در کشور هموار سازند.
وطن پور اضافه کرد: یکی از موانع عمده رشد و توسعه شرکت های دانش بنیان در کشور ناآشنایی دانشمندان و محققان فعال در این زمینه با اصول بنگاه داری، تاسیس شرکت و بازاریابی، قوانین حاکم بر اقتصاد ،تجاری سازی و … است که در حال حاضر با راه اندازی سایت آموزش دفتر توسعه فناوری معاونت تحقیقات و فناوری، شرایط برای کلیه فراگیران برای کسب همه گونه اطلاعات اقتصادی و تجاری فراهم شده است.
وی اظهار کرد:ضمن فراهم آوری راهکار تسهیل تاسیس شرکت دانش بنیان در این دفتر، تاکید ما براین است تا مسئولان اجرایی دانشگاه ها در حوزه فناوری، خود موسس یک شرکت دانش بنیان باشند تا بتوانند، ضمن آشنایی با مشکلات راه اندازی و اداره اینگونه شرکت ها درفرهنگ سازی توسعه شرکت های دانش بنیان نیز به ما کمک کنند.

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا