متن پیام دکتر زلفیگل به شرح زیر است؛
"از تاریخ آموختن؛ فلسفهی اسلام است آن چنان که پروردگار متعال در آموزههای وحی همواره انسان را به مرور گذشتگان و عاقبت پیشینیان فراخوانده است و به تاکید؛ فرجام جهان را متعلق به متقین دانسته است.
واقعهی عظیم کربلا به وجود مبارک حضرت حسینبنعلی (ع) و آزادمردی اصحابش، تاریخ تابناکیست که به هر روزگار، تبلور عزت و شرف و آزادگی و تجسم انسان کاملیست که بقای اخروی را به فنای دنیوی ترجیح داده است.
محرم اگر چه از یک سو هنگامهی گریستن بر مظلومیت کاروان کربلاست اما از دیگر سو افق نگریستن بر اندیشمندانیست که درک و درد و دوام دین را به بهای جان خویش اولویت دانستند.
رمزگشایی از این واقعه و روزآمد کردن سیرهی سلیم سرور و سالار آزادگان و بهرهمندی از آن در جهل مرکب این روزگار؛ تکلیف و تعهد اصحاب دانش است. روزگار ما بیش از دیگر روزگاران؛ زخمخوردهی نابکاران و نابلدانیست که یا ملتفت مرهم دین نبودهاند و یا قرائت متقنی از آن را در پیش نداشتهاند.
وقت مغتنمیست که به دوبارهخوانی عقبه و عاقبت آزادمردان و شیرزنان کربلا طرحی نو دراندازیم و ایام خدمت و روزگار تحصیل خویش را به همقدمی با اباعبداللهالحسین (ع) متبرک سازیم.
گریستن و نِگریستن بر این تاریخ؛ تعالی نسل امروز و فردای این سرزمین و دیگر سرزمینهاست که نه فقط ما بلکه به غنیمت پرشکوهبودن آن عزای عظیم، جمعیتی بیشمار، دانشآموختگان دانشگاه محرم و صفراند."
No tags for this post.