سید ابراهیم حسینی گفت: مرکز تحقیقات علوم و مهندسی صنایع غذایی این واحد با تلاش و همکاری متخصصان و اعضای هیات علمی با تجربه، توانمند و کارآزموده صنایع غذایی و با بهرهگیری از ارتباط بین المللی و دارا بودن آزمایشگاه تخصصی، طیف گستردهای از خدمات مرتبط با صنعت غذا را به خانواده بزرگ صنایع غذایی در سراسر کشور ارایه میکند.
وید افزود: اصلاح و بهبود کیفیت و فرمولاسیون محصولات غذایی تولیدی، اصلاح خطوط تولید، افزایش راندمان، کاهش هزینهها و قیمت تمام شده محصولات و نیز تجهیز و راهاندازی آزمایشگاههای تخصصی صنعت غذا مطابق با اصول ISO ۱۷۰۲۵ و GLP از جمله توانمندیهای این مرکز برای کمک به صنایع غذایی کشور است.
عضو هیات علمی واحد علوم و تحقیقات تصریح کرد: ارایه خدمات آموزشی و ارتقای توانمندی علمی و فنی کارشناسان خطوط تولید و کنترل کیفیت کارخانجات صنایع غذایی و آموزش گروههای ارزیابی کنترل حسی، ارایه خدمات مشاورهای در زمینه توسعه بازار، بازاریابی، تبلیغات و صادرات غذایی و آمادگی جهت هرگونه تولید فرآورده نوین با برند مشترک و مورد تایید هیات تخصصی دانشگاه از دیگر توانمندیهای این مرکز است.
حسینی از اتاق تعاون ایران، بنیاد نخبگان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سازمان دامپزشکی، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران، کمیسیون ملی یونسکو در ایران، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران و موسسه تحقیقاتی علوم شیلاتی کشور برای استفاده از امکانات، تجهیزات و تجربه اساتید و نخبگان این مرکز دعوت به همکاری کرد.
No tags for this post.