شکلات بخورید پارکینسون نگیرید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پژوهشگران دانشگاه فناوری «درسدن» آلمان با بررسی گروهی سی نفره از افراد میانسال دریافتند آنهایی که روزانه به طور میانگین دو بار از 50 گرم شکلات استفاده می کنند، نشانه های بیماری پارکینسون یا لرزش اندام در آنها کاهش می یابد.

در شکلات های تلخ یا شیرین نوعی ماده بنام «کوکا» وجود دارد که سرشار از «فنیلسیامین» است؛ این ماده ماده اصلی تولید هورمون دوپامین در مغز به شمار می رود.

کاهش هورمون دوپامین در افراد زمینه ساز لرزش در عضلات و ماهیچه ها می شود. 

No tags for this post.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا