سلمان قربانیزاده مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، ژل پلیمری هوشمند را محصولی دانست که در صنایع استخراج نفت به کار میرود و افزود: این ژل کمک میکند تا آب در مسیر استخراج با نفت مخلوط نشود. آب همراه نفت شور است و مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.
وی اضافه کرد: برای این منظور ژل پلیمری به داخل چاه نفت تزریق میشود و به گونهای عمل میکند که نفت از آن عبور خواهد کرد اما اجازه عبور آب از خود را نمیدهد و در زیر زمین نگه داشته میشود. این ژل پلیمری در این شرکت متناسب با شرایط و آب و هوای کشور بومی سازی شده است.
قربانیزاده با اشاره به روند تولید این محصول هوشمند در صنعت نفت، خاطرنشان کرد: در تولید ژل پلیمری در ابتدا وضعیت چاه مورد سنجش قرار میگیرد و پس از آن ژل پلیمری متناسب با چاه نفت طراحی و تولید میشود. این امر به این علت است که هر چاه شرایط خاص خود را دارد و آب موجود در پیرامون هر چاه با آب پیرامون چاههای دیگر متفاوت است و به همین علت به ژل پلیمری متناسب با خود نیاز دارد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان با تاکید بر اینکه محصول ایرانی ساخته شده یک سوم نمونه خارجی قیمت دارد، یادآور شد: به همین علت استفاده ژل پلیمری هوشمند ایران ساخت صرفه اقتصادی دارد به گونهای که ژل پلیمری هوشمند علاوه بر این که میتواند نیاز داخلی را برطرف کند، میتواند منجر به ارزآوری قابل توجهی نیز شود و صرفه جویی ارزی قابل توجهی رقم زند.
No tags for this post.