محققان موفق شدند پس از ۴ سال تحقیق و بررسی بر روی گیاه بلوبری، ارقام سازگار این گیاه را با آب و هوای گیلان تعیین کرده و این گیاه را در فضای آزاد و در گلدان به باردهی برسانند.
مژگان صابر کارشناس تغذیه در گیلان گفت: بر اساس تحقیقات چندین ساله متخصصان، مصرف مداوم بلوبری به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا، میتواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان، بیمارهای قلبی و عروقی، فشار خون، کلسترول و بهبود عملکرد دستگاه گوارش و مغز بسیار موثر است.
وی افزود:بلوبری به دلیل کالری متوسطی که دارد و همچنین برخورداری از آنتی اکسیدان و فیبربالا برای بیماران دیابتی پیشنهاد می شود.