نماد سایت خبرگزاری سیناپرس

نتایج امیدوار کننده در مورد بیماری سپسیس در کودکان

به گزارش سیناپرس، این مطالعه به رهبری دانشگاه کوئینزلند در طول پنج سال انجام می شود تا یکی از بزرگترین آزمایشات بالینی انجام شده درباره بیماری سپسیس کودکان را آغاز کند.

پروفسور کریستن گیبونز (Kristen Gibbons) از مرکز تحقیقات سلامت کودکان دانشگاه کوئینزلند گفت که تیم تحقیقاتی او در حال بررسی چگونگی استفاده از یک مگادوز ویتامین سی و استروئیدها در کنار آنتی بیوتیک ها برای درمان سپسیس است که یکی از علت های اصلی مرگ و میر کودکان به شمار می رود.

دکتر گیبونز گفت: در سطح جهان هر ۱۰ ثانیه یک کودک بر اثر سپسیس می میرد. تا به حال، آنتی بیوتیک ها و داروهای کنترل فشار خون برای درمان سپسیس استفاده می شده است، اما تحقیقات ما نشان داده است که افزایش ویتامین سی و استروئیدها می تواند به بهبودی بدن کمک کرده و به آنتی بیوتیک ها اجازه دهد کار خود را بهتر انجام دهند. از بین کودکانی که از سپسیس جان سالم به در می ‌برند، حدود یک سوم آن‌ ها اثرات نامطلوب طولانی ‌مدتی را تجربه می‌ کنند.

این درمان جدید نه تنها پتانسیل نجات جان کودکان را دارد، بلکه می‌ تواند به کاهش اثراتی که برخی از کودکان پس از سپسیس تجربه می‌ کنند کمک کند و این امر می‌ تواند یک تغییر دهنده واقعی برای خانواده‌ها باشد. 

به گفته پژوهشگران، سپسیس یک عفونت شدید است که می تواند کشنده باشد و معمولا با یک عفونت معمولی خفیف شروع می شود که می تواند به سرعت کل بدن را تحت تاثیر قرار دهد.

دکتر گیبونز گفت: این بیماری می تواند از یک عفونت اولیه و روزمره شروع شود که خیلی سریع تشدید شده و به یک مورد اورژانس پزشکی تبدیل می شود. به همین دلیل است که انجام این درمان ها برای به حداقل رساندن آسیب و جلوگیری از کشنده شدن بیماران بسیار مهم است. 

به گزارش سیناپرس، دکتر سایناث رامان (Sainath Raman) محقق دانشگاه کوئینزلند و پزشک مراقبت‌ های ویژه بیمارستان کودکان کوئینزلند گفت که در سالهای اولیه این برنامه تحقیقاتی، در حالی که ما در حال انجام برخی مطالعات مشاهده ای بودیم، متوجه شکافی در گزینه های درمانی برای کودکانی شدیم که با سپسیس در بیمارستان بستری شده بودند.

رامان افزود:تا کنون، ما دریافته‌ ایم که استفاده از ویتامین سی و استروئیدها بی ‌خطر است و ممکن است پاسخ بدن را با بهبود جریان خون و بهینه ‌سازی روش واکنش سلول ‌ها برای مبارزه با عفونت را بهبود بخشد. یکی دیگر از عوامل مهم، مقرون به صرفه بودن بالقوه این روش درمان است. اگر موثر بودن آن در این کارآزمایی بالینی ثابت شود، راهی برای نجات جان کودکان در سراسر جهان، از جمله در کشورهای با درآمد کم و متوسط خواهد بود. 

مترجم: لنا می آبادی
منبع: news-medical
 

No tags for this post.
خروج از نسخه موبایل