بیمارستان مجازی فرهیختگان در رویداد ملی عصر امید رونمایی شد
علی رستمی چگنی نماینده این استارتاپ و مدیرعامل شرکت تولید کننده تجهیزات پزشکی تیدامد پارس درخصوص ایده"بیمارستان مجازی فرهیختگان" گفت: در این استارتاپ، ایده بیمارستان مجازی، ساخت اپلیکیشن و معرفی سامانه برای تمامی بیمارستانهای خصوصی و دولتی در سطح کشور ارایه شده است تا با اجرای آن خدمت بزرگی در عرضه هرچه بهتر خدمات درمانی و رفاه حال بیماران و مردم کشور صورت گیرد.
وی یادآور شد: بیمارستان مجازی تا حد زیادی نیازهای مردم را برای دسترسی هرچه بهتر به خدمات درمانی سهولت بخشیده و ایجاد این طرح می تواند بسیاری از مشکلات بیماران را در شرایط بحرانی مرتفع سازد. بیمارستان مجازی می تواند با ساخت یک اپلیکیشن و سامانه پشتیبانی خدمات درمانی خود را در هر لحظه و هر جا از طریق تلفن همراه برای کاربران ارائه کند.
این فناور تصریح کرد: اپلیکشین مربوطه می تواند دسترسی کاربر را به پزشک مربوطه، تشکیل پرونده، نوبت دهی بیماران و ویزیت های دوره ای بیماران را فراهم سازد. همچنین در این طرح فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و پزشکی امکان پذیر است.
رستمی چگنی به متمایز بودن رویداد عصر امید در مقایسه با سایر جشنوارههای برگزار شده در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: این رویداد پر اهمیت است زیرا این جشنوراهها کمک شایانی در ایجاد رونق گرفتن کسب و کارهای دانش بنیانی از سطح دانشگاهها، ارتباط دانشگاه با صنعت، اشتغالزایی، کارآفرینی، ایجاد نوآوری و خلاقیت در کسب و کار توسط دانشجویان و دانش آموختگان کشور است.
وی ادامه داد: از مخاطبان این رویداد و صاحبان طرحها و ایدهها، انتظار میرود، با ذهنی باز و آگاه به تمامی مشکلات کشور و و نیازهای مردم توجه داشته باشند و سعی کنند از طرحهای زیر ساختی و کاربردی حمایت ویژه داشته باشند.
به گفته این صاحب ایده، کشور در حال حاضر به زیرساخت نیازمند است و خیلی از طرحهای ارایه شده درسطح ملی میتواند خیلی از مشکلات را برای افراد جامعه مرتفع سازد.
رستمی چگنی درخصوص حمایت معنوی این استارتاپ از سوی شرکت تیدامد پارس، گفت: این شرکت با بیش از ۱۰ سال سابقه تولید و تامین تجهیزات پزشکی در کشور در راستای سال حمایت از شرکتهای دانش بنیان درصدد است خدمات ارزشمندی در حوزه تولید و خدمات کشور ارایه کند و گام بلندی در حوزه درمان و رفاه حال مردم بردارد.
۱۱ گروه پژوهشی، ۱۳ هسته پژوهشی، ۴۸ زیرساخت، ۹ هسته آزمایشگاهی و تعمیرکاران، ۱۵۵ ایده و استارتاپ و ۵۵ شرکت فناور و خلاق در رویداد ملی "عصر امید" و همزمان با چهلمین سالگرد فعالیت دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده و دستاوردها، طرحها و ایدههای و ظرفیت های علمی تحقیقاتی و کاربردی خود را به منصه ظهور گذاشته اند.
رویداد ملی عصر امید تا ۱۱ خردادماه در مصلی امام خمینی (ره) با محوریت ارایه برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در گام دوم، معرفی دستاوردهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه و پرداختن به نیاز مردم برگزار می شود، در این رویداد، علاوه بر ارایه دستاوردهای فناورانه و نوآورانه دانشگاه آزاد اسلامی، برنامه تحول و تعالی، اسناد آمایش استانها، تحولات و مسیر آینده دانشگاه عرضه شده است.
No tags for this post.