دکتر عبدالله معتمدی در مراسم تنظیم سند عضویت دانشگاه علامه طباطبایی مسئولیت جهان اسلام را تفکر و فراهمسازی زمینههای علوم انسانی اسلامی دانست و گفت: این دانشگاه که به عضویت دانشگاههای مجازی جهان اسلام درآمده است این آمادگی همکاری با دانشگاههای جهان اسلام را دارد.
رییس دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد: این دانشگاه آمادگی دارد ضمن اشتراکگذاری دانش اساتید خود در حوزه تولید علم بهویژه علوم انسانی اسلامی، با اساتید توانمند دانشگاههای جهان اسلام در این زمینه همکاری نماید.
در ادامه دکتر کریم نجفی برزگر دبیرکل شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام به ظرفیتهای گسترده این سازمان دانشگاهی در بسترسازی علمی و ایجاد هماهنگی و همکاری میان دانشگاههای ۵۷ کشور اسلامی اشاره کرد و اظهار کرد: اتخاذ رویکرد توسعهمحور در شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام سبب گردیده از ظرفیتهای آموزش مجازی در راستای تقویت ارتباطات میان نخبگان، اندیشمندان، دانشگاهها و توانمندسازی کشورهای اسلامی استفاده شود.
وی در ادامه با اشاره به حضور موفق ریاست دانشگاه علامه طباطبایی در سومین مجمع عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام افزود: بیتردید زمینهها و ظرفیتهای خوبی برای ایجاد موفقیت در همکاریهای مشترک مهیا گردیده که امیدواریم با اتکا به آن بتوانیم در راستای ایجاد علوم انسانی اسلامی که پیشنهاد دکتر معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی به مجمع عمومی دانشگاههای مجازی جهان اسلام بوده است، گامهای موثری را برداریم.
همچنین دکتر علی کریمی مرید، معاون راهبردی اجرایی و رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام نیز در این رویداد ضمن معرفی ظرفیتهای گسترده این سازمان علمی و دانشگاهی گفت: وجود ارتباطات راهبردی با مراکز معتبر علمی و دانشگاهی بینالمللی و نیز ارائه خدمات ممتاز به اعضاء همانند سامانه نوین آموزش برخط، سامانه استعلام اعتبار مدارک بینالمللی، درگاه تبادلات مالی ارزی، ایجاد فرآیندهای تسهیلگر و برقراری حمایتهای قانونی بینالمللی از جمله مزیتهای راهبردی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام است که در اختیار دانشگاهها، موسسات علمی، آموزشی و دانشبنیان ایران و کشورهای اسلامی قرار میگیرد.
وی تاکید کرد: شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام یکی از شبکههای کمیته دائمی همکاریهای علمی و فناوری کشورهای عضو سازمان همکاریهای اسلامی کامستک میباشد که میزبانی از آن با جمهوری اسلامی ایران است. این شبکه پایگاهی مهم و غنی برای تقویت و توسعه آموزش عالی همگانی در بستر مجازی فناوری اطلاعات محسوب می شود که باهدف تحقق عدالت در عرصه دانش و اندیشه و تعمیق و تثبیت آموختهها و توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی دانشجویان، اساتید، دانشگاهها و نخبگان جهان اسلام فعالیت میکند.
به گزارش روابط عمومی شبکه دانشگاههای مجازی جهان اسلام، دانشگاه علامه طباطبائی نیز بهعنوان یگانه دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی جمهوری اسلامی ایران با دارا بودن ۱۰ دانشکده و یک مؤسسه آموزش عالی فعال، یک پردیس تحصیلات تکمیلی، یک مرکز رشد و نه پژوهشکده و مرکز پژوهشی، در ۲۲۶ رشته و گرایش تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو میپذیرد و از ابتدای فعالیت خود تاکنون حدود ۷۷ هزار دانشآموخته را تربیت کرده است.
No tags for this post.