گزارش تصویری از مراسم فرهنگی نحوه تهیه چای در تبت

چای خانه یوشان تایوان (Yushan Taiwan Tea House) در لهاسا با ظروف مخصوص چای که کاسه های کوچکی هستند،  مردم را در محیطی آرام با مراسم خاص با چای خوش عطر و طعم اولانگ تایوان پذیرایی می کند.  

یو یا چی (Yu Ya Chi) از زمانی که دوازده سال داشت به فرهنگ و سنت تبت توجه می کرد. او برای زنده ماندن مراسم فرهنگی چای سیاه تبت تلاش کرد تا چای خانه ای را راه اندازی کند که محیطی آرام را برای مشتریان فراهم سازد تا بتوانند در آن با آرامش و لذت به نوشیدن چای به سبک تبتی بپردازند. در واقع یو یا چی تفاوتی که در فرهنگ چای سیاه تایوان و این فرهنگ در تبت می دید، تصمیم گرفت تا اقدام به بازگشایی چنین چای خانه کند. در حال حاضر چای خانه یوشان تایوان متعلق به یو یا چی است.

یو یاچی برای تهیه چای کره تبت و یا چای شیرین تبت از چای فشرده استفاده می کند. او در چای خانه خود برای تهیه چای های متفاوت چای های سفید، سیاه و سبز مرغوب و با کیفیت را به کار می برد .

منبع

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا