مهدی فکور با تشریح طرحریزی نظام جامع پژوهش و فناوری دانشگاه در نشست شورای این دانشگاه به برخی تغییرات ساختاری اشاره کرد و افزود: ادارهکل سیاستگذاری نوآوری و فناوری در جهت توسعه شرکتهای دانشبنیان حاصل از تحقیقات دانشگاهی، به ساختار معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تهران اضافه شد.
فکور ادامه داد: همچنین در راستای تحقق شعار مسئولیتپذیری اجتماعی دانشگاه، اداره کل ارتباط با صنعت و جامعه در معاونت پژوهش و فناوری جایگزین ادارهکل طرحهای کاربردی شده است.
وی یکی از برنامهها در زمینه سپردن اختیارات به واحدهای دانشگاه را واگذار شدن مسئولیت عقد قراردادهای پژوهشی تا سقف مجاز به صف عنوان کرد و اظهار داشت: صفسپاری فرآیندهای پژوهشی و قراردادها تا سقف مجاز و ایجاد فضای مناسب برای انجام طرحهای پژوهشی و فناوری در صف دانشگاه از برنامههای حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه تهران در جهت تمرکز ستاد معاونت پژوهش و فناوری بر وظایف اصلی است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران از تأمین منابع لازم برای پرداخت بدهی سایتهای اطلاعاتی مورد نیاز دانشگاه خبر داد و گفت: افزایش میزان حمایت از پایاننامهها و رسالههایی که با رویکرد فناوری و نوآوری انجام میشوند، از دیگر برنامههای معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه است که آییننامه آن در دست تدوین قرار دارد.
فکور با تاکید بر نظارت و ارزیابی فعالیت مؤسسههای پژوهشی و آزمایشگاهها در دانشگاه توسط رؤسای واحدهای دانشگاهی، از تشکیل کمیته ساماندهی، نظارت و ارتقا وضعیت آزمایشگاهها خبر داد.
وی با تشریح برنامه کیفیسازی ۱۰۰ مجله علمی تخصصی دانشگاه تهران، تاکید کرد: باید به سمت کیفی شدن و اخذ نمایههای لازم برای این مجلهها حرکت کنیم.
No tags for this post.