این فرودگاه به مناطق شلوغ شهری اجازه میدهد برای پرواز و فرود میزبان خودروهای پرنده باشند. با این حال، فرودگاه بریتانیا تا چند وقت دیگری تعطیل میشود و شرکت سازنده به سراغ آزمایش این تجربه در سایر نقاط بریتانیا و دنیا خواهد رفت.
مجمع جهانی اقتصاد در گزارشی اعلام کرده که استارتاپ بریتانیایی Urban-Air Port (UAP) میخواهد با اقدامات خود نشان بدهد که زیرساختهای لازم برای محققسازی این فرودگاهها آنچنان که به نظر میرسد، دشوار و پیچیده نیست. شرکتهای زیادی سعی دارند محصولاتی با قابلیت نشست و برخاست عمودی بسازند تا نیازی به فرودگاه نباشد، اما تا زمانی که این فناوری در دسترس قرار بگیرد، باید به دنبال راهکارهای جایگزین بود.
اولین فرودگاه خودروهای پرنده UAP موسوم به «ایر وان» (Air One) ظرف 15 ماه احداث شده است. این فرودگاه سه ساعت با خیابانهای شلوغ لندن فاصله دارد و در شهر Coventry واقع شده است. پروژه ایر وان در حقیقت حاصل همکاری شورای شهر «کاونتری» و UAP است تا نشان دهند که حمل و نقل هوایی در شهر میتواند آلودگی هوا و ترافیک را کاهش دهد.
اولین فرودگاه خودروهای پرنده نوید آینده بهتری را میدهد
ایر وان بهگونهای طراحی شده که تماما خودکار باشد و میتواند از طریق یکپارچگی با خودروهای برقی، سیستمی بدون آلودگی برای حمل و نقل شهری ارائه کند. این فرودگاه میتواند از پهپادهای برقی و تاکسیهای پرنده پشتیبانی کند و با واحد حمل و نقل هوایی هیوندای همکاری داشته تا نمونهای از تاکسی هوایی SA-1 را به نمایش بگذارد.
ایر وان شامل بخشهای مختلفی برای پردازش مسافران، مرکز فرمان و کنترل، لجستیک، زیرساختهای شارژ و خدمات امنیت و مدیریت بحران است. با این حال، گفته شده که این فرودگاه فقط تا تاریخ 25 اردیبهشت فعالیت خواهد کرد. سپس UAP فرودگاه را تعطیل و جمعآوری میکند تا آن را در سایر نقاط بریتانیا برپا کند. این شرکت در آینده قصد دارد دامنه فعالیتهای خود را گسترش داده و در بیش از 200 نقطه در سراسر دنیا از جمله در آمریکا، آلمان، فرانسه، کره جنوبی و استرالیا فرودگاه بسازد.
No tags for this post.