دکتر باقری فرد در اولین جلسه شورای عالی آموزش مجازی با ابراز امیدواری از انجام فعالیت های انجام شده در حوزه هوش مصنوعی اظهار کرد: با فراگیری ویروس کرونا همه درک کرده ایم که آموزش مجازی و هوش مصنوعی باید در برنامه درسی قرار بگیرد.
وی تاکید کرد: تمامی فعالیت های در نظر گرفته شده، بهترین برنامه ریزی است و تمامی آنها در طول هم بوده و هم پوشانی دارد. اگر بخواهیم چشم انداز هشت ساله باشیم باید زودتر اقدام کنیم و برنامه ها را جلو ببریم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت همچنین ادامه داد: آموزش بخشی از فعالیت دانشگاه علومپزشکی مجازی است و فضای کار این دانشگاه بزرگتر از این موضوع است. تمامی دانشگاه ها و ادارات ذی ربط باید در این امر مهم و ملی یاری دهنده باشند.
وی افزود: هوش مصنوعی در حال حاضر در وزارت بهداشت متولی ندارد و به نظر می رسد که دانشگاه مجازی بهترین محل برای جهت دهی و تعیین اهداف و همراستا کردن فعالیت سایر دانشگاهها باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، در این جلسه دکتر خجسته دبیر شورای آموزش مجازی ضمن بیان تاریخچه از تشکیل شورا و فعالیت های آن تا کنون اضافه کرد: در اولین جلسه این شورا به بررسی وضع موجود کشور در حوزه هوش مصنوعی پرداخته خواهد شد سپس اهم فعالیت هایی که در این حوزه برنامه ریزی یا شروع شده را به سمع و نظر اعضا خواهیم رساند.
وی در ادامه گفت: برنامه های یادگیری ماشینی و هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی در حال برنامه ریزی و اجراست. ما بنا داریم هر سه ماه یکبار گزارش عملکرد دانشگاه در این حوزه را در این شورا ارائه دهیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مجازی گفت: کشورهای مختلف هوش مصنوعی را به صورت خاص در نرم افزار های گوناگون بکار برده اند. با مطالعه برنامه استراتژیک دانشگاهها خواهید دید ارائه خدمات سلامت از اجزای تفکیک ناپذیر هوش مصنوعی است.
وی ادامه داد: بیمارستان ها و مراکز درمانی مراکز قدرتمند اطلاعات است پس میتوان از این اطلاعات بهترین بهره را برد و پرونده ها را در بستر بلاکچین آورد تا در هر مکان و در کمترین زمان بهره برداری نمود. رتبه ما در زمینه هوش مصنوعی در منطقه دوم و در جهان ۱۲ است که با سند چشم انداز ۱۴۰۴ فاصله داریم.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی ضمن بیان اهمیت تشکیل کمیته هوش مصنوعی بیان کرد: کمیته هوش مصنوعی در دانشگاه علوم پزشکی مجازی تشکیل و پیش نویس سند هوش مصنوعی را تهیه شده است.
No tags for this post.