این روغن جدید نه تنها میتواند میزان جذب روغن در مواد غذایی سرخ شده در آن را تا 85 درصد کاهش دهد، بلکه به کاهش قابل توجه در بروز بیماری های قلبی عروقی و نیز سرطان میانجامد.
همان طور که اشاره شد در تهیه این روغن از عصاره نوعی از مرکبات استفاده شده است. این ماده در نقش یک آنتی اکسیدان طبیعی، تا حد زیادی جلوی آسیبهای وارده از سوی روغن سرخ کردنی به بدن انسان را میگیرد.
این روغن که با نام تجاری «افضل» (AFDHAL) عرضه خواهد شد. علاوه بر داشتن حجم زیادی آنتی اکسیدان، خواص ضدباکتریایی و نیز آنتیهسیتامین نیز دارد. این روغن سبب افزایش تُردی، مزه و نیز کیفیت غذای تهیه شده میشود.
برای تهیه غذا با این روغن، کافی است مقدار 15 میلی لیتر (یا یک قاشق پر) تا 150 میلی لیتر (یا نصف پیمانه) از آن را به تابه یا دیگ مورد نظر بیافزاییم.
No tags for this post.