توسعه مشاغل با ایجاد هنرستان فناوری های نرم و صنایع فرهنگی
به گزارش سیناپرس فارس، دکتر مظاهر بابایی طی دیداری با مدیرکل آموزش و پرورش فارس با اشاره به وجود بیش از ۷۰ نوع صنایع دستی در این استان، به کارکرد ویژه پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی اشاره و عنوان کرد: نخستین پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی در سال ۹۷ در تهران احداث شد و مجوز راهاندازی شعبه این پارک در زنجان و شیراز نیز اخذ شد و در حال حاضر این پارک بستر مناسبی برای افراد دارای ایده و استفاده از ظرفیتهای اقتصاد در جامعه ایجاد کرده است.
بابایی در این دیدار ، ضمن تشریح فعالیت های جهاد دانشگاهی استان فارس، به تنها خبرگزاری وابسته به پارک علم و فناوری، سیناپرس اشاره کرد و افزود : خبرگزاری سیناپرس ویژه علم و هنر است و با توجه به ظرفیت و توانایی استان موفق عمل کرده است.
وی با اشاره به بسته پیشنهادی اداره کل آموزشوپرورش استان فارس مبنی بر ایجاد هنرستانهای وابسته به سازمانها، برای این اقدام اعلام آمادگی کرد و افزود: جای خالی این هنرستان با توجه به قابلیتهای پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی شعبه استان احساس میشود.
رییس جهاد دانشگاهی فارس اضافه کرد، برای پذیر ش در پارکهای هیچ محدودیت سنی وجود ندارد و از افراد خلاق و نوآور استقبال میشود؛ پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی مجموعه جهاددانشگاهی نسبت به سایر پارک ظرفیت خوبی داشته و تسهیلات بالایی را به کارآفرینان اعطاء میکند.
بابایی همچنین اظهار کرد: همکاری پارک ملی علوم و فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی مجموعه جهاددانشگاهی با آموزش وپرورش منجر به تربیت دانش آموزان خلاق، نوآور وتوانمند خواهد شد و کمک میکند نسلی پویا و پیشرو داشته باشیم.
وی عنوان کرد: سال گذشته در راستای شعار سال مبنی بر “تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها” و تحقق یکی از برنامههای جهاددانشگاهی استان فارس، عملیات اجرایی فاز اول پروژه فناورانه تولید اسانس تام گل محمدی در شهرستان داراب کلید خورد که امیدواریم در صورت تامین بودجه فاز نخست آن تا پایان امسال افتتاح شود.
او در ادامه سخنان خود با اشاره به موفقیتهای جهاددانشگاهی فارس در زمینههای مختلف، اظهار کرد: با توجه به تجربه جهاد دانشگاهی در حوزه سلامت؛ آزمایشگاههای تشخیص طبی، درمانگاه و مرکز مشاوره ژنتیک با پیگیریهای انجام شده راهاندازی شد. همچنین در راستای نیازمندی و دغدغه کشور در زمینه ناباروری و سرطان نیز طی سالهای اخیر ساختمان جهاددانشگاهی واقع در بلوار عدالت به درمان ناباروی و سرطان اختصاص داده شده که بیش از هشتاد درصد کار پیش رفته است.
این مقام مسئول در ادامه افزود: در صورت تامین بودجه افتتاح دو فاز مجموعه درمان ناباروی و سرطان در جنوب کشور تا پایان سال ۱۴۰۱ انجام خواهد گرفت، وی همچنین بر ضرورت همکاری و تعاملات مجموعه جهاد دانشگاهی با آموزش و پرورش در حوزههای آموزشی و ظرفیتهای آن تاکید کرد.
رئیس جهاددانشگاهی فارس با یادآوری اینکه در سال گذشته سه هزار نفر در زمینه مشاغل خانگی توسط جهاد دانشگاهی فارس آموزش و به بازار کار متصل شدند، ابراز امیدواری کرد که با همافزایی با آموزشوپرورش نیز ارتباط بیشتری در بحث تربیت مدرسان حوزه ابتدایی، پیش دبستانی و مهدهای کودک انجام شود.
بابایی در ادامه با توجه به شعار سال افزود باید از مقاطع ابتدایی دانش آموزان را با فرآیند تولید دانش بنیان آشنا و با برپایی کلاسهای آموزشی در قالب جشنواره ایدههای دانش آموزان، افراد مستعد را شناسایی کنیم و در این خصوص با توجه به ظرفیت مشاوران این مجموعه و تجربه بیش از دو دهه و ظرفیت و مطالعاتی که در این باره انجام شده هم اعلام آمادگی کرد.
وی با یادآور اینکه مجموعه جهاددانشگاهی نهادی علمی است و امروز این نهاد تلاش و نگاه خود را به برنامهها و اقدامات آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اشتغال، کارآفرینی و … معطوف کرده است، خاطرنشان کرد: جای هنرستان فناوریهای نرم و صنایع فرهنگی در استان خالی است، چرا که این مهم میتواند توسعه مشاغل را به دنبال داشته باشد.
او در پایان این دیدار خاطرنشان کرد: مجموعه جهاددانشگاهی با دارا بودن پتانسیلهای بالا آماده همکاری با آموزشوپرورش طی یک تفاهمنامه است.
گزارش: زینب شهریاری
No tags for this post.