به گزارش سیناپرس فارس، سیده مریم عبداله زاده گفت: اغلب روزه داران، مهمترین مشکل خود را به ویژه به هنگام تقارن ماه مبارک رمضان با ماه های گرمتر سال، تشنگی به ویژه در ساعات اولیه روز اعلام می کنند.
عبداااله زاده یکی از راهکارهای تغذیه ای ساده برای کنترل تشنگی در این ماه را مصرف انواع میوه ها و سبزی ها عنوان کرد که به کنترل حس تشنگی کمک می کند و گفت: توصیه می شود همزمان با مصرف وعده سحری، از مصرف انواع سالاد و سبزی غافل نشوید.
وی مصرف میوه ها را به عنوان میان وعده،در فاصله بین وعده افطار و سحری برای تامین مقداری از آب بدن توصیه کرد و افزود: محدود کردن مصرف نمک و غذاهای شور در دو وعده سحر و افطار در کنترل حس تشنگی بسیار حائز اهمیت است.
او توصیه کرد به نمک اضافه شده به غذا به هنگام طبخ اکتفا کرده و نمکدان را از سفره حذف، چرا که مازاد نمک مصرفی برای دفع، نیازمند دفع آب از بدن است.
این متخصصی علوم تغذیه به افراد روزه دار توصیه کرد مصرف کباب ها یا اقلام غذایی حاوی پروتئین بالا را در وعده سحری محدود کنند تا در ساعات اولیه روز، از احساس تشنگی شدید در امان بمانند.
گزارش: محمدرضا قشقایی زاده
No tags for this post.