درمان بیماران حرکتی با دستگاه ایرانساخت تسهیل شد
دستگاه اصلی و مهمی که در فیزیوتراپی استفاده میشود، دستگاه اولتراسوند است که تا پیش از این، تماما وارداتی بود و تنها یک شرکت داخلی اقدام به مونتاژ این دستگاه میکرد.
کاری که اکنون در داخل کشور انجام شده، این است که یک شرکت دانش بنیان، در جهت بومیسازی تولید این دستگاه، آن را نمونهسازی کرده است. بهطوریکه اکنون نمونه اولیه آن تولید شده و صاحبان، درصدد تجاریسازی آن هستند.این دستگاه کارکردهای بسیاری برای بدن دارد.
به گفته احسان باقری مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان، برای اختلالهایی چون کشیدگی تاندون، مشکلات عضله، تحریکهای عصبی و نخاعی، آسیبهای ورزشی، رماتیسم، آرتروز، خار پاشنه، قولنج و . . . این دستگاه با بالا بردن گردش خون و گرمادهی عمقی، با ویبره و لرزشی که به سلولها وارد میکند، سبب برطرف شدن کامل یا کاهش این اختلالها میشود.
وی افزود: این دستگاه مناسب مراکز فیزیوتراپی، مطبها و حتی باشگاههای ورزشی است. افراد کهنسال، ورزشکاران و تمام کسانی که بدنشان به یکباره تحت انرژی زیاد قرار گرفته و عضلههایشان کشیده شده، میتوانند از خدمات این دستگاه بهره ببرند.
باقری خاطر نشان کرد: طول درمان رایج برای رفع یا کاهش این اختلالها در شرایط کنونی، بین 3 هفته تا 2 ماه است اما این دستگاه با خونرسانی و امواج فراصوتی که وارد میکند، این زمان را به 1 تا 2 هفته تقلیل داده است.
وی عنوان کرد: خدمت جدیدی که قرار است در آینده به این دستگاه افزوده شود، کارآیی آن در درمان و بهبودی سرطان است. بدینترتیب که در شرایط کنونی، فرد مبتلا به انواع سرطان، تحت شیمیدرمانی قرار گرفته و داروهایی که آنها استفاده میکنند، با پخش در تمامی نقاط بدن، آسیبهایی را به برخی اعضا وارد میکند که یکی از این عوارض، ریزش مو است.
به گفته مدیر شرکت، این دستگاه در فرآیند مطالعاتی و پژوهشی خود مترصد است تا با خونرسانی و امواج صوتی، داروها را تنها به همان نقطه موردنظر بدن رسانده تا از آسیبرسانی به دیگر اندامها خودداری شود.
وی افزود: با استفاده از این دستگاه میتوان در بافتهای هدف، عمل جذب دارو را سریعتر، بیشتر و یا حتی مختص همان قسمت از بدن کرد. در کنار این مزایا، کاملا بدونخطر و عارضه شناخته شدن این دستگاه، چه برای بیمار و چه برای درمانگر، آن را به جایگاه خاصی در پزشکی ارتقاء داده است.
باقری عنوان کرد: تاکنون یک نمونه از این دستگاه با موفقیت تولید شده است و ما در ادامه راه، نیازمند تجاریسازی این محصول هستیم تا بتوانیم تولید خود را توسعه ببخشیم.
No tags for this post.