غذاهای هورمونی در سبد غذایی جهان سومی ها

به گزارش سیناپرس، این روزها غذاهای ارگانیک و سبز سر سفره اروپایی ها اما غذاهای هورمونی در سبد غذایی جهان سومی ها قرار گرفته است. متاسفانه ایران جزو ۲۰ کشور دنیا و دومین کشور آسیاست که بیشترین آنتی ‌بیوتیک را در فرآیند تولید گوشت و مرغ مصرف می کند.

در حال حاضر استفاده بیش از اندازه آنتی بیوتیک ها در فرایند تولید گوشت و مرغ و همچنین سبک زندگی ناسالم باعث شده تا سرطان در جامعه مان ریشه بدواند و بسیاری از خانواده ها را غمگین و ماتم زده کند.

این در حالی است که امروزه کشورهای اروپایی و پیشرفته با علم به این مساله به سمت تولید محصولات ارگانیک و سالم پیش رفته اند. تولید مرغ سبز از جمله این اقدامات است؛ مرغی که هیچ نوع آنتی بیوتیکی دریافت نمی کند. علاوه بر آن مزه اش نیز به مراتب خیلی بهتر از مرغ های معمولی است. ما نیز می توانیم با استفاده از غذاهای ارگانیک و سالم و سبک زندگی درست، ظهور بیماری های سخت را پیشگیری و سلامت جامعه را تضمین کنیم.

دکتر حجت الله ذبیحی، رئیس یک شرکت داروسازی دانش ‌بنیان و رئیس سندیکای تولیدکنندگان و صادرکنندگان داروی دامپزشکی ایران در این خصوص به سیناپرس گفت: کشورهای اروپایی و آمریکا تقریبا از سال 2016 قانونی اجرا کردند که طبق آن هیچ شرکت داروسازی نباید ظرف ده سال آینده داروی شیمیایی تولید کند بلکه داروهای شیمیایی باید به داروهای گیاهی تبدیل شوند. در صورتی که داروی شیمیایی برای مرغ یا گوشت تولیدی استفاده شود باید قیمت آن بسیار ارزان تر نسبت به سایر محصولات سبز باشد.

وی افزود: آنها این مساله را جهانی نکردند. اکنون در اروپا مرغ سبز گران قیمت و تخم مرغ و گوشت ارگانیک وجود دارد. این کشورها برای خودشان سالم سازی کردند. آنها به تولید کنندگان شان اعلام کردند شما مجازید هر محصول شیمیایی تولید کنید و به جهان سوم بفروشید.

به گفته وی، اکنون اگر سرطان در کشورمان بیداد می کند به علت نوع تغذیه و غذاهای مورد استفاده مردم جامعه مان است. بیماری های ژنتیکی از غذا ایجاد می شوند بنابراین باید به این مساله دقت کنیم و استفاده از محصول شیمیایی را اصلاح و پیشگیری کنیم.

وی اظهارداشت: اکنون کشورهای مختلف به مساله تغذیه و غذا اهمیت و دقت فراوانی به عمل می آورند. یک دانه گندم زمانی که وارد کشور می شود و مرغ از آن تغذیه می کند، اگر ایراد داشته باشد مستقیما با سلامت ما در ارتباط است. این گندم به بدن ما نیز سرایت می کند. داروهای شیمیایی نیز در بدن حیوانات ماندگاری دارند و پس از آن به بدن انسان ها انتقال پیدا می کنند. متاسفانه در کشور ما به غذا توجه چندانی نمی شود؛ غذا در درجه دو از اهمیت برخوردار است.

ذبیحی به سیناپرس گفت: خوشبختانه طی چند سال اخیر اقدامات موثری پیرامون این مساله در کشور انجام شده است. شرکت های دانش بنیان ایرانی برای نخستین بار موفق به تولید داروهای نوآورانه و گیاهی در حوزه دامپزشکی شده اند. شرکت دیگری نیز در زمینه تولید محصولات صد در صد گیاهی فعالیت های بسیار موفقی انجام داده اند اما متاسفانه اکنون دو مشکل بزرگ خود زنی داخلی و خود تحقیری داریم. این دو مساله باعث شده که همه تصور کنند کیفیت محصولات خارجی بهتر از ایرانی است. مثلا اظهار کنند یک آسپرین و آنتی بیوتیک ایرانی اصلا جواب نمی دهد اما آنتی بیوتیک خارجی خیلی خوب است. در صورتی که واقعیت این نیست. بدن ما در مقابل آنتی بیوتیک ها و مسکن های خارجی مقاوم شده است.

وی اظهارداشت: در حال حاضر کیفیت داروهای تولیدی ایران هم پای کشورهای اروپایی است. همه این داروها گواهینامه GMP را دارند و بر اساس استانداردهای بین المللی و جهانی تولید شده اند.

رئیس سندیکای تولیدکنندگان و صادرکنندگان داروی دامپزشکی ایران در پایان بیان کرد: در حال حاضر پژوهشگران ایرانی موفق به تولید دارویی صد در صد گیاهی شده اند. دارویی که پیش از این شیمیایی تولید می شد و مصرف آن برای بدن مضر و سرطان زا بود؛ هر مقدار مرغ این دارو را مصرف می کرد به همان میزان نیز برای انسان مضر بود. اکنون این محصول برای نخستین بار در جهان تولید شد و مورد استفاده قرار می گیرد.

گفتگو: فرزانه صدقی

 

No tags for this post.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا